Slika nije pronađena

Što Kylie Jenner stavi na sebe, odjednom postaje trend, hoće li tako biti i s ovom malo neobičnijom modnom kombinacijom?

Kylie Jenner svoje pratitelje na Instagramu često iznenadi fotkama novih modnih kombinacija ili neobičnih komada odjeće koje pokušava profurati. U tren oka nakon objave, svi krenu u potragu po dućanima za nečim sličnim i Instagram (i grad) preplave djevojke u sličnoj odjeći. U zadnje dvije objave koje je stavila na svoj Instagram, Kylie je pozirala u tankoj bijeloj prozirnoj haljini.Iako se većina nikada ne bi ni odvažila ovako nešto odjenuti, barem što bi pokušali napraviti je obući bijelo donje rublje da toliko ne upada u oči. Ali ne i Kylie. Ona je ispod ove bijele haljine stavila fluorescentno žuto donje rublje koje je nemoguće ne uočiti. Nije neobično za nju da pozira u provokativnim i hrabrim kombinacijama, kakva je i ova.

Dok je neke zgrozila ovim modnim odabirom, druge je oduševila, uključujući i njenog dečka Travisa Scotta koji je komentirao fotku stavivši smajlića sa srčekima u očima.Kako bi sve bilo kompletno, boju donjeg rublja je uskladila s bojom jakne i na sve dodala trenutni modni hit – minijaturnu torbicu.

Hoće li djevojke diljem svijeta prihvatiti ovaj novi trend koji Kylie želi nametnuti ili će upadljivo donje rublje ostati samo njena stvar, saznat će se vrlo uskoro. Bi li ti ovako nešto obukla na sebe?

Foto: Instagram

M.T.

Pogledajte još:

[WOW] Deichmann ima novu ponudu torbica i ruksaka za proljeće u suradnji s Kylie i Kendall Jenner!

Kylie Jenner proglašena je najmlađom *samostvorenom* milijarderkom – je li stvarno zaslužila tu titulu?

Ne misli stati samo na ruževima - Kylie Jenner uskoro pokreće liniju za njegu kože?

Moda trend hit objava neobično Kylie Jenner instagram

Još vijesti