Slika nije pronađena
Prvo su vladale neonske boje. Tada se pojavio sunčano žuto. A sada se sve okreće oko tangerine narančaste.

Ova nova hit boja bi mogla i opstati neko vrijeme, pogotovo zato što ju je prelako za iskombinirati i to daje ljudima izgovor da kažu 'narančasta je nova crna'. Postoji nekoliko stvari koje treba znati o ovoj nijansi naranče. To nije viskozna nijansa, niti blag i nježan ton. Ona je intenzivna i upečatljiva. Možete ju nositi iz dana u dan bez ikakve brige.


Narančasta boja simbolizira i potiče sreću. Kao što tvrtka za fotografiranje Shutterstock objašnjava, ona također predstavlja sve od topline i žetve do dobrog zdravlja i poniznosti. Izvješće vezano uz svjetsku razinu sreće iz 2019. sugeriralo je da nacija Velike Britanije postaje sretnija i zauzima 15. mjesto na listi od 156 zemalja. Dok su Finska, Danska i Norveška osigurale prva tri mjesta. Biti sretan nije nešto što se događa samo od sebe, nego morate vježbati kako biste postali bolji u tome. Možda zvuči glupo, ali nošenje boja koje odišu živošću i pozitivnošću svakako mogu pomoći. Narančasta može poprimiti različite oblike. Zendaya je nedavno nosila kompletnu modnu kombinaciju u narančastoj boji, koja se sastojala od haljine Karoline Herrera bez bretela i marame za kosu.
Ako želite miješati narančastu s drugim bojama, slobodno se držite tradicionalnih pravila kombiniranja boja ili malo pomiješajte stvari – kako god vam odgovara. Evo nekoliko prijedloga odjevnih komada kako bi uspješno nosile svoju modnu priču:

Foto: Zara/ Instagram/ H&M/ Bershka/ Instagram Screenshot

M.S.K.

Pogledajte još:

Pinterest kaže da je najpopularnija boja kose ovog ljeta jedna neobičnog imena, ali super izgleda!

Neon, nude ili nešto treće? Otkrij koji trendovi će krasiti nokte ovo ljeto

Najlonke s 3D krakovima najnoviji su trend! Ne stignu se proizvesti brzo koliko se prodaju

moda tangerine trend boja sreća hit narančasta vijesti