Slika nije pronađena

Oni su mladi, uspješni, zgodni i lijepi. Mogu imati sve što požele, od skupih auta pa do ogromnih vila. Svijet imaju pod nogama, no kraju ipak svijet bude taj koji zgazi njih. Svaki celebrity ima svoju priču, a mi ti donosimo one najpoznatije.


1. Britney Spears

Jedna od najuspješnijih pop zvijezda ikada, 2004. je doživjela živčani slom pred cijelom svijetom i u potpunosti si obrijala glavu. Nije puno trebalo da slike i videi obiđu cijeli svijet, iako Internet tada nije bio toliko korišten kao što je danas. Nakon uspjeha koji je doživjela, jednostavno joj je to sve bilo previše. Na svu sreću, Britney se ubrzo oporavila te je ova priča dobila sretan završetak.

via GIPHY


2. Justin Bieber

Dečko za kojim su sve cure bile lude, koji je rasprodavao arene diljem svijeta, slomio se nakon nekog vremena. Od prepiranja s paparazzijima, pa do uriniranja u kante s vodom, Justin je u svojem najgorem trenutku završio i u zatvoru zbog brze vožnje. Trebalo mu je neko vrijeme dok se sabere, ali 2015. je izdao album 'Purpose' koji ga je vratio na staru slavu!

via GIPHY


3. Miley Cyrus

Glumica i pjevačica koja je pred kamerama od svoje četrnaeste godine, nakon završetka snimanja popularne serije 'Hannah Montana', bila je odlučila uništiti svoju reputaciju 'dobre djevojčice' 2013. godine kad je izbacila singlove 'We can't stop' i 'Wrecking ball', u kojima se pojavljuje gola, konzumira alkohol, plazi jezik… Javnost ju je tada svakako počela gledati na drugačiji način.


via GIPHY


4. Michael Jackson

Kralj popa, koji je bio u glazbenoj industriji od svoje šeste godine, poznat je osim po svojem glazbenom radu, i po brojnim skandalima koji su ga pratili kroz život, pa čak i kroz smrt. Kako je to i Madonna rekla u jednom svom govoru: 'Kada je Michael Jackson imao šest godina, postao je zvijezda, možda čak i najobožavanije dijete na svijetu. Kada sam ja imala šest godina, umrla je moja majka. Mislim da je on bio u goroj situaciji. Ja nisam nikad imala majku, ali on nikad nije imao djetinjstvo. A kada nešto niste nikada imali, postanete opsjednuti time'.

via GIPHY


5. Lindsay Lohan

Talentirana glumica koja je bila u filmovima koje je svaka cura barem jednom pogledala: 'Mean Girls', 'The Parent Trap' i 'Freaky Friday'. Nije dugo trebalo da i ova glumica počne puniti stranice tabloida: vožnja u pijanom stanju, drogiranje, pijanstva... Za razliku od prijašnjih celebrityja koji su uspjeli ostvariti 'comeback', Lindsay to nije pošlo za rukom.


via GIPHY


Foto: Giphy/Instagram

A.Š.

Pročitaj još:

6 slavnih osoba koje su se u prošlosti bavile skandaloznim zanimanjima

Novi skandal: Miley se poljubila s djevojkom!

Skandalozno ponašanje: Bieber urinirao po restoranu!

Skandal celebrity drama Lindsay Lohan britney spears miley cyrus michael jackson Justin Bieber

Još vijesti