Slika nije pronađena

Selena Gomez je u posljednje vrijeme vrlo često aktivna na TikToku te prsti sve trendove koji su u tom trenutku popularni na TikToku. U skladu s time, objavila je video s pozadinskim zvukom u kojem, vrlo vjerojatno, spominje bivšeg dečka Justina Biebera koji je trenutno u braku s Hailey Bieber.
 
Selena Gomez je poznata pjevačica koja je dugi niz godina bila u vezi s popularnim Justinom Bieberom. Njihova veza je službeno završila 2018. godine, a nekoliko mjeseci kasnije je Justin već zaprosio novu djevojku, Hailey Bieber. Ubrzo nakon su Justin i Hailey postali bračni par. Fanovi su još uvijek zaluđeni Justinom i Selenom te se nadaju kako bi oni jednog dana opet mogli biti zajedno. No, prema Justinovim fotkama s Instagrama koje objavljuje s Hailey, to se neće tako brzo dogoditi. Selena je vrlo vjerojatno spomenula svojeg bivšeg dečka u novom videu kojeg je objavila na TikToku s pozadinskim zvukom koji glasi: 'Znači, pokušavate mi reći da možete pročitati njegovu astrološku karticu rođenja, a ne možete pročitati 'red flags'? Sestro…' - glasi zvuk.

Komentari na njezin video su raznoliki, ali najviše ima onih koji se slažu s tim da je Selena prozvala Justina: 'Sestro, njegovo ime počinje s J', 'On je riba u horoskopu sestro, to također nisi uspjela pročitati' – pisali su.

Pogledajte još:

Justin i Hailey čekaju bebu? Stavio je novu fotografiju na Instagram i napisao zanimljiv opis

[VIDEO] Justin vikao na Hailey ispred fanova – problemi u braku?

Hailey prekinula šutnju! Progovorila o problemima u braku o kojima svi pričaju

drama Justin Bieber Selena Gomez

Još vijesti