Galerija Kylie Jenner i Kim Kardashian Kylie Jenner SADA Kylie Jenner PRIJE +7 Kendall Jenner SADA

Koja operacija nosa, stavljanje filera u usne, pa malo botoksa, pa malo filera u lice…slavni OBOŽAVAJU plastične operacije, a ni sestre Kardshian nisu iznimka. Kako bi izgledale danas da nisu radile baš nikakve zahvate na sebi?

Priznale one ili ne, svima koji pogledaju fotke od prije nego su postale popularne i danas, jasno je da tu ima nešto više od prirodnih promjena na licu. Naravno da nam se mijenja lice kako odrastamo i kako starimo, ali primjerice, nemoguće da će nam se s vremenom povećati usne same od sebe. Nitko sretniji od cura da je to moguće!

Kardashiani Razlaz Kardashiana: Kourtney priznala da je zbog jednog razloga sada manje bliska sa sestrama

S druge strane, Kourtney Kardashian se uvijek ističe kao jedina koja izgleda najprirodnije pa kako bi onda izgledala njena transformacija? Usporedili su Kim, Kylie, Khloe, Kourtney i Kris, sliku uz sliku, kako izgledaju stvarno danas i kako umjetna inteligencija predviđa da bi trebale izgledati.

 

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound - VandahoodLive

 

I zapravo, iznenađujuće i neočekivano, ne izgledaju toliko različito koliko bi možda očekivala. Da, vidi se da su usne drugačije i da im nosovi izgledaju bolje i drugačije, to su dvije najveće promijene između onoga kako izgledaju danas i kako umjetna inteligencija misli da bi trebale izgledati danas. Kada se pogledaju lica, ona jesu čak i prilično ista, što pokazuje da možda ipak nisu baš toliko radile operacija koliko mislimo da jesu.

Kylie Jenner Kad Kylie Jenner nosi traper suknju: Umjesto na nogama, ona ju je nosila kao majicu [FOTO]

Nos i usta su definitivno svakoj bili u fokusu da ih promijene što prije. Izgledaju malo drugačije ponajviše zbog šminke jer se prije nosila drugačija šminka nego danas, puno slabije konture, drugačije obrve i izraženija šminka na očima. Ali sve u svemu, ispada da nisu puno išle pod nož. Sigurno to nisi očekivala!
 

Kardashiani kardashian jenner sestre plastične operacije lica koliko su prirodne umjetna inteligencija

Još vijesti