Slika nije pronađena

Yep, shvatili smo da je odgovor NE. Zbog toga se uznemirilo toliko djevojaka kad je Dove Cameron objavila fotku na kojoj je u potpunosti obučena, ali ne nosi grudnjak.

Dove je u opisu objasnila da vjeruje da su žene generacijama sustavno potiskivane i da je to duboko utjecalo na samopoštovanje djevojčica diljem svijeta.


Reakcije su bile uglavnom pozitivne – mnogi Dove zovu nadahnućem - ali, naravno, hejteri su ju morali hejtati. Neki komentatori optužili su Dove da je loš uzor, ali korisnica bella.vasilecozzo  najbolje je rekla kada je napisala: 'Ne znam zašto su svi izvan sebe i govore da je Dove loš uzor. Da, ova fotka je nepristojna, i to je razlog zašto ju ona objavljuje! Ne bi trebala biti nepristojna! Zašto mi kao žene sve moramo skrivati dok muškarci cijelo vrijeme hodaju napola goli?'.


Dove je sigurno pratila komentare jer je uskočila u razgovor kad jedan komentator nije shvatio zašto je ta fotka toliko strašna, pa je napisala: 'Slažem se s tobom u smislu da to nije toliko duboko ili revolucionarno. To je velika stvar samo zato što je ovo društvo toliko zaostalo da su demonizirali osnovnu anatomiju i vrlo su dobro naoružani kad se radi o ženskoj tjelesnoj slobodi'.


Amy Reinhart, mama Lili, podržala je Dove. 'I tako je Dove danas pokazala da ima bradavice', napisala je na vlastitom Instagramu. 'Jesu li ljudi mislili da ih nema? Jedino što me smeta u ovom postu su žene koje ostavljaju komentare o tome koliko je ta fotka užasna. Masovne pucnjave su užasne. Ovo su samo sise', dodala je.

Foto: Instagram Screenshot/ Instagram

M.S.K.

Pogledajte još:

Kim Kardashian u problemu na godišnjem - našla se oči u oči s jednom 'opasnom' životinjom!

[WTF?!] Nisu u rodu, ali su isti! Fanovi skužili da ovaj glumac i ova glumica izgledaju identično

Lili Reinhart je zbunila fanove objavom na Instagramu! Što se točno događa u njenom ljubavnom životu?

Komentari bradavice rasprava bez grudnjaka instagram dove cameron

Još vijesti