Slika nije pronađena

Kada o nekoj seriji svi pričaju i stvori se veliki hype, to zapravo za neke može biti odbijajuće i razlog da ju ne pogledaju. Na jednu se takvu seriju sada navukao i Shawn Mendes. Nije ju gledao kada su svi ostali, ali sada kaže da mu život više nikad neće biti isti.

Nađe se tu i tamo neka serija koja nam skroz promijeni život i pitamo se kako smo tako dugo uopće mogli da ju ne krenemo gledati jer je ODLIČNA. I kako ćemo dalje kada jednom dođemo do kraja? Shawn Mendes je trenutno u takvom stanju zbog jedne serije koja ga je oduševila preko svake mjere – 'Game of Thrones'. Objavio je na Instagramu da je tek prije 3 dana krenuo gledati ovu seriju i da se navukao te da mu život više nikada neće biti isti.

Prošlo je već gotovo dvije godine od završetka ove serije, a fanovi nisu bili niti malo sretni završetkom, netko je čak komentirao i Shawnovu objavu da radije ne pogleda posljednju epizodu. Shawn i Camilla očito su odlučili iskoristiti karantenu zbog korone da nadoknade gledanje svih serija koje nisu stigli tijekom prijašnjih godina. Već su ranije otkrili da su pogledali sve Harry Potter filmove tijekom karantene najmanje tri puta, a isto toliko i seriju 'Stranger Things'. Ako ne znaš što sljedeće gledati, ovo su preporuke Shawna Mendesa. Imat ćeš materijala dovoljno dugo ako ti sve ove stvari još uvijek nisu bile na redu za pogledati.

Pogledajte još:

Billie Eilish je otkrila da ju jedna pjesma uvijek rastuži – na nju sjedi u autu i plače

Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

Gigi Hadid konačno otkrila kako je nazvala kćer – ime je neobično, ali ima važno značenje

serija preporuka Game of Thrones Shawn Mendes

Još vijesti