Slika nije pronađena

Svi koji su se već pitali što radi Selena i je li izašla iz bolnice – evo odgovora! Vrijeme provodi s prijateljima i obitelji, u prirodi i djeluje prilično sretno.

Fotke s njihovog zajedničkog izleta na snježne planine su objavile njezine frendice Connar Franklin i Bailee Madison.


Selena na fotkama izgleda odlično i opušteno pa su fotke fanovi odmah obasipali komentarima olakšanja... 'Selena sjaji', 'Nedostajala si nam' i 'Selena izgleda kompletno drugačije' samo su neki od komentara na objave.


Njezino, sada dobro, mentalno i psihičko stanje je potvrdio i izvor blizak Seleni za People: 'Ona se sada osjeća puno bolje i veseli se povratku svakodnevici. Provodi vrijeme s prijateljima i obitelji', rekao je.

Podsjetimo, Selena je hospitalizirana u prvoj polovici listopada nakon što je doživjela emocionalni slom. Mnogi su nagađali da je za to (djelomično) kriv Justin Bieber, njezin bivši dečko koji se neposredno prije vjenčao s Hailey Baldwin (sada Bieber). No, pravi razlog je ustvari bilo njezino loše fizičko stanje – naime, ona je u tom periodu nekoliko puta završila u bolnici zbog premalo broja bijelih krvnih zrnaca u krvi, što je posljedica transplantacije bubrega koju je odradila u ljeto 2017. godine. Tijekom druge hospitalizacije je doživjela težak napadaj panike i emocionalni slom pa je prebačena i zadržana u psihijatrijskoj ustanovi.

No, sada je konačno izašla iz bolnice i oporavlja se polako, ali sigurno... Njezin Instagram profil još je dosta neaktivan, ali dalo se naslutiti da se vraća u normalu nakon što su u javnost plasirane fotke sa snimanja za reklamnu kampanju Pume, čije je Sel zaštitno lice, a nakon toga je objavila još jednu fotku s opisom u kojem su riječi iz pjesme 'Fix You' grupe Coldplay.


Sada se još samo pitamo kome je uputila te riječi... Pada li vama netko na pamet?

Foto: Instagram

M.Z.

Provjeri još...

Selena je ponovno u bolnici – je li za njezin emocionalni slom kriv Bieber?! [ANKETA]

Selena Gomez pod povećalom – čini li se i vama da je otišla 'pod nož'? FOTO

Poznati razlozi prekida najpoznatijeg para – Selena Gomez i Justin Bieber su i službeno single

Selena Gomez hospitalizacija foto Odmor instagram

Još vijesti