Slika nije pronađena

Jedan anoniman izvor blizak paru rekao je za E! News da se Selena i Justin nisu vidjeli od dana prije njegovog rođendana, koji je 1. ožujka. I to ne zato što nisu stigli, nego zato što je u raju došlo do problema.

'Oboje su pod prevelikim pritiskom zbog stalne izloženosti javnosti i nisu mogli objektivno sagledati kako stoje stvari među njima', rekao je isti izvor. Od neke pomoći nije ni njezina mama, Mandy Teefey koja, blago rečeno, nije sretna s odlukom Selene da se pomiri s Bieberom. Sada Selena ponovno pokušava uspostaviti odnos sa svojom mamom, a Jelena je navodno odlučila jedno drugome dati malo prostora.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on


'U posljednje vrijeme se dosta svađaju, a jedna je prepirka eskalirala i uzrokovala 'prekid'. Međutim, oni su cijelo vrijeme u kontaktu i njihovi osjećaji se nisu promijenili', rekao je drugi izvor. 'Oni će se svakako pomiriti i njihova veza nije gotova, samo su se malo razdvojili', dodao je.

A s obzirom na to da je Selena prije samo mjesec dana objavila preslatku fotku na svojem Instagram profilu kojom je čestitala svojem dragom rođendan, sumnjamo da je nešto ozbiljno u pitanju...


Foto: Profimedia/Instagram

M.Z.

Provjeri još...

Objavila fotku pa odmah obrisala: Selena čestitala Bieberu rođendan na originalan način - FOTO

Justin Bieber i Selena Gomez 'uhvaćeni' na romantičnom dejtu za Dan zaljubljenih

Ljubav nikad nije ni prestala? 6 najvećih hitova koje su Selena i Justin napisali jedno za drugo

ljubav jelena Prekid pauza Justin Bieber Selena Gomez

Još vijesti