Slika nije pronađena
Svjetski poznata pjevačica i nekadašnja zvijezda Disney Channela jučer je oko podneva završila u bolnici nakon što se predozirala, javljaju američki mediji.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on


TMZ je izvijestio da ju je hitna pomoć odvezla iz njezinog doma u Beverly Hillsu u najbližu bolnicu, a istu informaciju je potvrdila i policija iz Los Angelesa za The Hollywood Reporter. Navodno su ju pronašli u nesvjesnom stanju. U Cedars Sinai Medical Centeru je podvrgnula liječenju naloksonom, lijekom koji se inače koristi za poništavanje efekata opijatnog predoziranja.

U početku se nagađalo da je riječ o predoziranju heroinom, međutim sada se spominje i alkohol...

Naknadno se o njezinom stanju oglasio i njezin glasnogovornik riječima: 'Demi je budna i sa svojom obitelji koja se želi zahvaliti svima za ljubav, molitve i podršku. Pojedine informacije koje su mediji prenosili su netočne. Demi i njena obitelj traže potpunu privatnost'. Demina teta, Kerissa Dunn je na društvenim mrežama napisala da je Demi budna i da reagira na podražaje (pa onda objave obrisala). 

Pjevačica se inače godinama bori s ovisnošću o alkoholu i kokainu, raznim psihičkim problemima i poremećajima u prehrani. Posljednjih šest godina je navodno bila 'čista', a onda je objavom nove pjesme dala naslutiti da su se problemi vratili.


Krajem prošlog mjeseca je čak putem Twittera otkazala unaprijed zakazani nastup i to samo nekoliko sati prije koncerta, a njezini suradnici su potvrdili da nije dobro...

O svojoj borbi s raznim zlima je progovorila u svojem dokumentarcu 'Simply Complicated', a kojeg možete pogledati ovdje.

Podršku joj pružaju i brojni slavni, evo nekih od primjera...


My beautiful girl you are strong you always have been

A post shared by BELLA (@bellathorne) on
Puno sreće želimo joj i mi, kao, sigurni smo, i vi... Drži se, Demi!

Foto: Twitter/Instagram

M.Z.

Provjeri još...

Konačno je vani – pogledajte film koji prikazuje mračnu stranu Demi Lovato

(Ne)Poznata sestra Demi Lovato - bucka iz 'Kućanica' zablistala u maturalnoj haljini

Selena Gomez, Demi Lovato i Taylor Swift - 3 kraljice popa koje pružaju potpuno drugačiji uzor curama

Demi Lovato predoziranje alkohol Droga prijelomna vijest

Još vijesti