Francuski glumac Renan Pacheco

Postoje osobine ili geste koje primjetimo na potencijalnim partnerima, a koje nas mogu toliko odbiti od njih i jednostavno natjerati da čim prije otiđemo s prvoga spoja.

Tako je i jedan Francuz na TikToku podijelio razloge zbog kojih je pobjegao od djevojke već na prvom dejtu i to glavom bez obzira.

Renan Pacheco, francuski glumas s adresom u Los Angelesu ispričao je kako je u restoranu zakazao sastanak s Amerikankom po imenu Kimberly.

„Kimberlyn nije moje omiljeno ime, ali dobro, ajde – lijepa je“, započeo je Renan svoju priču.

Kada je konobar došao uzeti narudžbu, Francuz se izbezumio shvativši da djevojka ne jede gluten.

„Ti ne jedeš gluten. Kako možeš ne jesti gluten? Gluten je moj život. Kimberly, gluten je kroasan, gluten je baguette, kako možeš ne jesti gluten?“, dečko nije mogao vjerovati što čuje.

 

@iamrenanpacheco

François went on his first American date! It didn’t go as planned…

♬ France Accordion Swing - MIZUSATO Masaki

 

Ipak, kap koja je prelila čašu, bilo je naručivanje pića. Renan je naručio čašu vina, a djevojka je odmah istaknula kako ne pije alkohol.

„Kako možeš ne piti alkohol? Alkohol je radost. Oprosti, žao mi je što sam otišao bez pozdrava“, kazao je Renan dodavši kako jednostavno ne može imati vezu s nekime tko ne jede gluten ne pije vino.

 

 

Znamo kako je francuska kuhinja poznata po raskoši kruha, vina i sira. Moguće da je ovim videom Renan želio samo naglasiti razliku u prehrambenim navikama Francuza i onoga što nudi Kalifornija, u kojoj mahom žive ljudi koji žele uspjeti u svijetu filma i modne industrije pa paze na svoj izgled, kao i na ono što će pojesti.

Ne znamo je li situaciju karikirao, ali video je izazvao brojne reakcije onih koji su zgroženi ponašanjem i biraznim razlozima zbog kojih je napustio dejt bez pozdrava.

 

Što bi ti napravila da te dečko tako ostavi na prvom spoju?

Ukupno glasova:

 

Renan Pacheco prvi spoj razlog za bijeg s prvom spoja francuzi francuska kuhinja gluten alkohol otići bez pozdrava

Još vijesti