Slika nije pronađena
Koliko god oni bili uspješni i bogati, na kraju krajeva, ljudi su jednako koliko i mi. Svi volimo svoje životinjice i stalno ih naslikavamo te stavljamo na društvene mreže. Ovi celebovi su otišli korak dalje i otvorili svojim ljubimcima Instagram profile!

Okej, moramo biti iskreni - ponekad i sami stavimo toliko slika naših najdražih na naše profile da zaista djeluje kao da se radi o njihovim profilima, a ne našima, tako da ustvari to i ne možemo previše zamjeriti celebovima. Malo je ekstremno, ali u potpunosti odobravamo!

Pogotovo zato što se radi o nama dragim celebovima! Jedan od njih je Ed Sheeran, koji na novootvorenom profilu ima tek desetak objava, no ima već preko 200 tisuća pratitelja koji jedva čekaju nove fotke Edovih mački, Dorite i Calippa. Sam profil se zove thewibbles, a Ed je rekao kako su ga mačke same otvorile, u što totalno vjerujemo, stvarno izgledaju kao da bi i to mogle...


I dok je Ed velika 'cat person', drugi celebovi su ipak više za pse, pa tako svoj vlastiti profil imaju i psi od Kylie Jenner! Svi koji prate Kylie znaju koliko joj je stalo do njezinih malenih, pa je tako bio i veliki šok kada su Travis i ona nedavno imali intervju u kojem je ona ispitivala Travisa, a on nije znao nabrojati imena njezinih ljubimaca... Kako se i ti ne bi našao/la u sličnoj situaciji, njihova imena su Norman, Bambi, Sophia i Odie!


Osim Kylie, Lady Gaga je također veliki ljubitelj psa, a njezina Miss Assia je najpoznatiji buldog na svijetu i ima preko 243 tisuće pratitelja!


Taylor Swift je ipak 'cat person', što bismo i inače totalno rekli, pa ne čudi što ima dvije mačke koje je nazvala po likovima iz omiljenih serija - Olivia Benson po liku iz 'Zakon i red' te Dr. Meredith Grey iz 'Uvoda u Anatomiju'!


Taylor ipak nije otvorila profil slatkišima, ali zato možeš nabaviti i merch s njezinim mačkama! Naravno, rezervirano samo za najveće fanove...


#cutenessoverload

Foto: Instagram/Screenshot

A.Š.

Pročitaj još:

Najpopularniji kućni ljubimci na Instagramu – oni imaju više followera od vas i nas (zajedno)!

Mačka, pas, ribica – jesi li među onima koji pričaju s kućnim ljubimcima?

Želiš kućnog ljubimca? Razmisli dvaput jer ovo su obaveze koje te očekuju!

Ed Sheeran Kylie Jenner Taylor Swift Lady Gaga Kućni ljubimci

Još vijesti