Slika nije pronađena

Taylor obožava svoje mačke! Redovito ih možeš vidjeti na njenom Instagramu, a sada ih je u jednom videu pokazala sve. Za sve one koji se pitaju koliko mačaka Taylor do sada ima i kako izgledaju, sve su tu. I ne znamo koja je slađa od koje!

Taylor se pridružila TikToku i naravno da ima odlične videe, zar si uopće sumnjala? I kakav bi to bio profil od Taylor, a da na njemu ne objavljuje svoje mačke? Sve je oduševila posljednjom objavom u kojoj ih je sve pokazala. Podijelila je video intervjua iz 2014. godine gdje je pričala o tome koliko mačaka je previše mačaka i u kojem trenu postaješ 'luda cat lady'.

@taylorswift

*little did she know* #swifttok #catsoftiktok #meow

original sound - Taylor Swift

Za sada ima tri mačke i kako je i sama zaključila, s tom se brojkom može bez problema nazvati cat lady. Najprije je prošetala ispred kamere s jednom mačkom, Meredith, a onda se vratila s još dvije, Benjaminom i Oliviom.

Ne znamo koja je slađa od koje, a nekako nam se čini da Taylor tu neće stati i da će se sigurno u njenom životu u nekom trenu pojaviti još barem jedna mačka. Svi su oduševljeni njenim kućnim ljubimcima, a ono što je najbolje od svega je da ih je Taylor spasila i udomila. Jedna je samo trebala biti u njenom spotu, ali kada je čula da traži dom, više ju nikome nije htjela dati i odvela ju kući sa sobom. Tipična cat lady!

Pogledajte još:

I potvrđeno je – Kylie je trudna! Fanovi su sada uvjereni da je slučajno otkrila i spol djeteta

Nova teen serija opasno je naljutila Taylor Swift – nije dobro podnijela šalu na vlastiti račun

Cardi B, Taylor Swift ili Beyonce: Koje su 'obične' poslove imali celebovi prije nego su postali poznati?

Mačke celebrity Kućni ljubimci Taylor Swift

Još vijesti