Slika nije pronađena

Osim što je Justin neodoljivo sladak i tiha patnja brojnih cura, vrhunski glazbenik i rekreativni sportaš, pun je para. I više nego što smo mislili!

Justin je prvenstveno glazbenik i od glazbe je najviše i zaradio – RIAA piše da je samo na digitalnim izdanjima zaradio oko 68.5 milijuna dolara i još 13.4 milijuna dolara na albumima.

Do sada je odradio tri svjetske turneje i na njima je zaradio BRDO para. Na 'Purpose' turneji je od prodaje ulaznica uprihodio 250 milijuna dolara, na 'Believe' 200 milijuna, a na 'My World' 53 milijuna!
Od sponzorskih ugovora zaradio je još jako puno love – tvrtku Urban Outfitters je spasio od propasti angažmanom za njegovu 'Purpose' turneju. Sjetite se samo koju pomamu su izazvale Justinove majice, hlače i ostatak limitirane kolekcije.

OPI lakovi također su imali Biebera za zaštitno lice i svoju su kolekciju nazvali 'One Less Lonely Girl', prema Bieberovoj pjesmi, a sadržavala je četiri laka i u prodaji je bila još davne 2010. godine.

I Calvin Klein gaćice često smo viđali na Justinu – i moramo priznati da mu odlično stoje, a donijele su mu (osim još obožavateljica) još novaca na tekući račun.


No, budući da je ukupnom zaradom tijekom svih ovih godina plaćao i nebrojenu ekipu oko sebe, njemu je ostao dio. I dalje OGROMAN dio.

Celebrity Net Worth je izračunao da je Justin trenutno 'težak' oko 265 milijuna dolara! To je oko milijardu i 672 milijuna kuna!

via GIPHY


Možete li uopće zamisliti koliko je to novaca?


Foto: Giphy/Instagram/Twitter/Profimedia/Getty Images

M.Z.

Provjeri još...

Za 'Vatrene' navija i zaručeni Justin – je li Bieber tenisicama otkrio svog favorita na SP-u?

OMG Justin Bieber se zaručio? Pogledajte prsten na ruci Hailey i pročitajte objave koje potvrđuju priču!

Bogati od rođenja - slavni koji od malih nogu imaju brdo para

bogat Justin Bieber Hailey Baldwin novac

Još vijesti