Slika nije pronađena

Taylor Swift ponovno daje intervjue, i to puno intervjua, jer promovira svoj singl 'ME!' i nadolazeći sedmi album. Tako je dala intervju i za njemački Deutsche Presse-Agentur, a jedno pitanje novinara tom ju je prilikom potpuno izbacilo iz takta.

U pitanju se radilo se o približavanju tridesetoj godini života te majčinstvu. 'Neću odgovoriti na to pitanje. Mislim da to nikad ne biste pitali mog muškog kolegu kad navrši 30 godina', rekla je Taylor novinaru i jasno mu dala do znanja da pitanje smatra seksističkim i neprimjerenim. Iako nema djece, Swift 'djecom' naziva svoje mnogobrojne mačke. Nakon nekolicine turbulentnih i propalih veza, njezino srce je osvojio britanski glumac Joe Alwyn, a Taylor drži do privatnosti više nego ikad.

Sa svjetlije strane Taylor je konačno dala odgovor na jedno od gorućih pitanja svojih obožavatelja – kako se zove njezin sedmi album? Ona to nije izgovorila, ali je obožavateljima rekla kako ime albuma mogu naći među tragovima koje je već dala. Britanski medij The Independent ju je pitao koliko tragova o imenu albuma se krije u glazbenom videu za pjesmu 'ME!'. Taylor jer rekla da misli da ga jednom možete vidjeti, a dva puta čuti. I to je olakšalo fanovima koji su prepoznali da se riječ 'lover' [hrv. ljubavnik] pojavljuje jednom na ekranu, a dva puta u tekstu.

Ovako izgleda riječ 'Lover' u videu:I ovdje je u stihovima prvi put...

'Baby doll, when it comes to a lover / I promise that you'll never find another like / Me-e-e, ooh-ooh-ooh-ooh'

I drugi put...

'Baby doll, when it comes to a lover / I promise that you'll never find another like / Me-e-e, ooh-ooh-ooh-ooh'

Tako možemo zaključiti da je 'Lover' ime njezinog najnovijeg albuma. Neki ljudi ga mogu voljeti, drugi ga mogu mrziti no, Taylor je i prije koristila riječ 'lover' u svojoj glazbi. Samo na albumu 'Reputation' pojavljuje se u dvije pjesme. U obje te reference, pojam 'lover' se vjerojatno odnosio na njezinog dečka Joea Alwyna. Vrijeme i glazba će reći hoće li cijeli njezin sedmi album biti o njemu i njihovom odnosu ili ona istražuje šire značenje te riječi.

Foto: YouTube Screenshot

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

LOL Otkrijte kako se Internet ruga skoro svim izvođačima s Eurovizije – ovo se ne propušta!

[MUST WATCH] U Taylor Swift svijetu sve je opet ružičasto, veselo i preslatko! Objavila je novu pjesmu i spot

Ariana ima novu pjesmu i spot, a fanovi su uvjereni da im je otkrila jednu svoju tajnu! Pogledaj i poslušaj...

intervju ime albuma celebrity sedmi album showbiz seksizam Taylor Swift celeb