Slika nije pronađena

Teško je raditi i ići u školu u isto vrijeme, a ovi celebrityji su odlučili slijediti svoje snove i napustili školu. Iako su neki od njih imali dramatične početke, danas su svi uspješni  i voljeni u cijelom svijetu!

Katy Perry

Slavna pjevačica je odustala od srednje škole već na prvoj godini, ali je odmah, već s 15 godina uspjela položiti GED. Radi se o testu koji provjerava znanje četiri osnovnih predmeta, koji jednom položen, u Sjedinjenim Državama i Kanadi vrijedi jednako koliko i diplome srednje škole!

Ipak, prije tri godine je izjavila za jedne novine kako joj je sada žao što je zakinuta za neke stvari zbog lošeg školovanja.
Harry Styles

Poznati pjevač je sa samo 16 godina postao član One Direction-a nakon odlične audicije na britanskom X-factoru. Kako bi slijedio svoje snove i postao zvijezda kakva danas i je, napustio je školu, ali i svoj srednjoškolski bend, 'White Eskimo'.

Rihanna

Jedna od najpoznatijih pjevačica je sa samo 16 godina napustila srednju u Barbadosu kako bi počela snimati hitove u kojima mi danas uživamo. Ipak, dok je bila u srednjoj, osvojila je školski talent show i natjecanje u ljepoti. Osim toga, imala je uvijek same petice. Postoji li nešto što ova žena ne može?

Jake Paul

Proslavio se snimanjem vine-ova (koji su nažalost izumrli), a zatim je postao YouTuber. U trećem srednje je napustio školu kako bi se s bratom Loganom preselio u Los Angeles. Dobio je jednu ulogu na Disney-jevom kanalu u 2015.oj godini, no ta suradnja nije dugo potrajala.

Ellen DeGeneres

Nakon što je provela samo jedan semestar na faksu u New Orleansu, odustala je od faksa i počela raditi. Radila je sve i svašta, od konobarenja i rada za šankom, pa do toga da je radila u odvjetničkoj firmi od sestrične. Cijelo vrijeme se pokušavala ostvariti kao komičarka, a svi znamo da je na kraju i uspjela!
Drake

Poznati reper je odustao od srednje s 15 godina kako bi mogao glumiti lik Jimmy Brooksa u seriji Degrassi: The Next Generation. Za razliku od Katy Perry, on je svoj GED certifikat zaradio tek s 25 godina, te je rekao kako se radi o jednom od najboljih osjećaja ikada!

Jennifer Lawrence

Najsmješnija glumica Hollywooda je odustala od školovanja sa samo 14 godina, kada ju je spazio jedna od skauta za modele. Rekla je jednom prilikom kako uopće ne žali za svojom odlukom jer je ona znala što želi raditi u životu te nije htjela dopustiti da joj išta stane na put ka tome!

Jay-Z

Iako je danas jedan od najpoznatijih repera, imao je teško djetinjstvo. Dok je odrastao, promijenio je nekoliko srednjih školi, dok na kraju nije u potpunosti odustao. Danas je ipak uspješan i oženjen s jednom i jedinom Beyoncé!
Kanye West

Kontroverzni reper je danas itekako uspješan, no promijenio je čak dva faksa prije nego što je odustao. Ipak, svojim fanovima je poručio kako bi im bilo bolje da se školuju jer je danas teško preživjeti te sigurno svi žele imati svaku prednost koju mogu nabaviti!

Drew Barrymore

Kao dječja zvijezda, već je s 14 godina odustala od klasičnog školovanja. Ipak, kako je pisala u svojim memoarima, odlučila je da to neće utjecati na njezino znanje. Sama je čitala, pisala i učila o stvarima koje su zanimale.

Iggy Azalea

Iako ima GED certifikat, pjevačica i reperica nije završila srednju školu već je sa 16 odustala, usprkos željama njezinih roditelja. Nakon što je napustila rodnu Australiju te otišla u Miami, radila je kao sobarica prije njezinog velikog hita, 'Fancy'. Priznaje kako je znala da je Florida pravo mjesto za nju te je baš zato i tamo otišla!

Daniel Radcliffe

Glumac kojeg svi znaju kao Harry Potter-a, na setu je praktički živio od svoje desete godine, pa nije imao vremena za školu. Iako je imao tutore s kojima je radio, nikada nije završio srednju školu. Ipak, ne žali za time jer smatra kako je faks mjesto na koje ideš da shvatiš što želiš raditi, a on je to već znao!
Foto: Instagram/Shutterstock

A.Š.

Najplaćeniji glumci i glumice Hollywooda – od iznosa koje su zaradili na samo jednom filmu zavrtjelo nam se u glavi

Pročitaj još:

Tvoja omiljena 'Plavuša s Harvarda' se vraća – Reese Witherspoon uskoro opet u ulozi Elle Woods

Upoznajte Claya iz serije '13 razloga' – Dylan Minnette sasvim osobno

celebrity odustajanje školovanje

Još vijesti