Slika nije pronađena

Prije nekoliko godina, Tati je bila jedna od mnogima omiljenih Youtuberica, jer s njom nikada nije bilo drama, samo dobar beauty sadržaj, recenzije proizvoda, zabavna gostovanja, uvijek nešto što ćeš sa zadovoljstvom odgledati, a onda su u priču došli Jeffree Star i James Charles...

I krenula je drama. Skandal i pravni problemi su se samo nizali, a beauty videi po kojima je bila poznata zamijenili su videa u kojima se opravdava i ispričava. I onda je samo nestala. Godinu dana kasnije, stiže novi video, ali još jedan u kojem samo objašnjava svoju stranu cijele priče koja se dogodila. Ovo je samo kako bi sve svima objasnila posljednji put i nakon toga se navodno vraća svom starom sadržaju po kojem je i poznata – šminkanju.

 

Cijela je drama krenula 2019. godine kada je objavila video 'Bye, Sister' u kojem je optužila Jamesa Charlesa za hrpu stvari, koje su se kasnije pokazale neistinitima, a Tati je video izbrisala. Izgubila je dosta fanova, ali i dalje ima preko 8 milijuna pretplatnika, a novi video koji je objavila u samo je 12 sati sakupio preko milijun pregleda. Ako te zanima još jedno opravdanje i kakve se sve drame događaju u njenom životu, pogledaj video i vidi što Tati ima za reći, ako ne, imaj ju na oku, jer uskoro bi mogli doći pravi sadržaje kakve jedva čekamo.

Pogledajte još:

Bi li ti bila dobar i uspješan Youtuber? Ako imaš ovih 9 osobina – otvaraj YouTube kanal ODMAH!

Ovo je idol mladima: Popularni srpski youtuber priča kako su žene same krive ako ih netko zlostavlja ili siluje

Što je sve James Charles 'popravljao' na sebi? Poznati Youtuber priznao sve estetske zahvate koje je radio

Skandal Tati youtuberica

Još vijesti