Galerija Emma Chamberlain - 4 Emma Chamberlain - 1 Emma Chamberlain - 2 +3 Emma Chamberlain - 3

Nismo navikli vidjeti Emmu Chamberlain u ovakvim izdanjima. Voli se oblačiti casual i nije netko čiji bi stil opisali s „elegantno“, a sada je pokazala da može profurati i takav look ako poželi.

Emma Chamberlain ima svoj prepoznatljivi, nekada pomalo i šašavi, stil odijevanja. Voli u slobodno vrijeme nositi jednostavnije outfite, bez puno izmišljanja – majica i traperice ili majica i obična traper suknja su njeni outfiti u kojima ćeš ju najčešće vidjeti. Nekada ubaci i komade koji su totalno nespojivi i koji izgledaju pomalo i retro.

Anja Blagojević - 9 Badić kakav još sigurno nisi nikad vidjela: Anja Blaa u školjkicama kao morska sirena

Ipak, kada su u pitanju neka posebna događanja poput dolazaka na crveni tepih, to se promijeni. Do sada smo ju mogli vidjeti u raznim izdanjima, ali posljednji outfit koji je nosila na Pariškom tjednu mode je nešto skroz drugo.

 

 

Izgledala je kao prava dama koja je „ispala“ iz nekog prošlog stoljeća. U komentarima su ju fanovi dali različite uloge zbog outfita. Neki su rekli da izgleda kao tajnica koja je radila za vrijeme Drugog svjetskog rata, nekima izgleda kao urednica časopisa Vogue, a trećima izgleda kao da je Shakespearova ili Einsteinova žena. Oduševljenje u komentarima ne staje. Iako je to malo drugačiji stil nego kakav inače nosi, vi se slažu da u ovoj kombinaciji izgleda odlično i da mora takav outfit profurati još nekada.

 

 

Na prvi pogled, nismo ju niti prepoznali! Pokazala je svima da može izgledati itekako elegantno kada to želi. S obzirom da ima svega 22 godine, većinom ipak bira opuštenije i zabavnije outfite. No, ovaj je bio pun pogodak!

Emma Watson Kao da je na haljinu bacila čaroliju! Fanovi oduševljeni haljinom Emme Watson koja lebdi

emma chamberlain youtuberica outfit pariški tjedan mode elegantna zadivila odjevna kombinacija Moda

Još vijesti