Galerija Emma Chamberlain Emma Chamberlain - 1 Emma Chamberlain - 2 +4 Emma Chamberlain - 3

Navikli smo vidjeti Emmu s plavom kosom. Iako je na početku karijere imala prirodnu smeđu, toliko dugo već ima plavu da smo i zaboravili da joj to nije prirodna kosa. Sada je nakon dugo vremena napravila veliku promjenu – i super joj stoji.

Postoje one cure kojima jednako dobro stoji svaka boja kose koju isprobaju, a čini nam se da bi i Emma Chamberlain mogla biti jedna od tih cura. Kada se proslavila na YouTubeu imala je smeđu kosu, koja je njena prirodna boja. Ipak, kasnije se počela farbati u plavo i jako je dugo nosila takvu kosu.

Emma Chamberlain Youtuberica Emma Chamberlain pokazala svoju kuću – mnogi se slažu da je to najljepša celebrity kuća

Toliko dugo da su svi i zaboravili da joj to nije prirodna boja kose. Održavanje plave boje nije nimalo lako, pogotovo ako je tvoja prirodna kosa tamnije nijanse, a čini se da je i Emmi dosadila plava i odlučila se na promjenu. Na prvu ju nismo niti prepoznali kada nam je njena fotka izletjela na Instagramu. Emma je postala narančasta!

 

 

Čini se kao idealna boja za jesensko razdoblje. Iako nam je čudno vidjeti ju s ovom bojom kose, trebat će neko vrijeme da se naviknemo da je to ona, ali nema sumnje, dobro joj stoji. Fanovi su u komentarima oduševljeni! Neki kažu da stvarno može isfurati sve, a drugi su samo oduševljeni i ne mogu vjerovati da je to stvarno i napravila. Na podcastu je otkrila da smatra kako je crvena boja kose bezvremenska, ali da ona sama nije sigurna da bi ikada promijenila svoju plavu kosu. I evo je, ipak je promijenila! I sigurno neće požaliti.

Kendall Jenner Ljudima je tužno da Kendall Jenner uvijek na slikama photoshopira isti dio tijela

emma chamberlain nova kosa Frizura boja kose youtuberica Moda

Još vijesti