Slika nije pronađena
Tay nikad nije bila pravi fan društvenih mreža, ali ipak ih je koristila. Od 18. kolovoza od nje ni traga ni glasa... Izbrisala je sve objave na Tumblru, Twitteru, Instagramu i Facebooku.

Na Instagramu je prvo uklonila sav sadržaj vezan uz svoju glazbu, zatim postove kojima je promovirala tuđe uratke, a potom sve – sada njezin profil izgleda ovako.


Twitter profil je prvo 'ogolila' do objava iz 2011. godine i ostavila 999 tweetova 'na životu', ali sada više nema ni toga – i ovaj profil je potpuno prazan.I ne samo to – ona više ne prati nikoga – '0 following' osoba je također novost. Naravno, ekipa na Twitteru je sve zabilježila.


Prazan je ostao i njezin profil na Facebooku i na Tumblru.Moramo priznati da, osim što izgleda otužno, ovo stanje na društvenim mrežama djeluje i zabrinjavajuće – što joj se dogodilo? Je li to napravila slučajno ili namjerno? Je li 'blank space' posljedica hakerskog napada ili svojevrsna i originalna najava njezine nove glazbene ere?

Ni njezinu službenu internetsku stranicu nijedan preglednik ne otvara - 'The page isn’t redirecting properly' je odgovor na naše uporno pokušavanje refreshanja taylorswift.com.

Naravno, preostaje nam nadati se da uskoro stižu novi hitovi za koje je trebalo osloboditi prostor – i to točno tri godine nakon najave posljednje objavljenog albuma, '1989'.


Želi li nam Taylor poručiti da stiže novi, šesti po redu, album? Saznat ćemo, nadamo se, uskoro.


Foto: Screenshot/Twitter

M.Z.
Pročitajte još:

Detalj koji vam je sigurno promaknuo – Taylor Swift pojavljuje se u seriji '13 razloga zašto'

Video pregledan preko milijun puta: Imitirala Taylor Swift i oduševila!

Svađalica Taylor Swift: tko je sve zaratio s Taylor

nestanak prazno profili isključeno Taylor Swift internet društvene mreže

Još vijesti