Slika nije pronađena

Jedan od njih je trend operacije pazuha, odnosno sređivanja 'pazuh-vagine' koji je pokrenula Jennifer Lawrence još prije tri godine i skovala termin. Ona je svoje 'debele pazuhe' usporedila s 'vaginom ispod ruke', a od tada je puno slavnih cura postalo opsjednuto izgledom svojih pazuha.

Neke od njih su Emma Watson, Sophie Turner i Lilly James, klijentice slavne stilistice Rebecce Corbin-Murray, koje su se podvrgle operacije kako bi se riješile viška kože, izvukle salo i došle do pazuha iz snova.


Pritom zaboravljaju da je sasvim normalno da, kada su nam ruke spuštene uz tijelo, pazusi izgledaju  nabrano kod svih ljudi na svijetu. Ovom problemu su doskočile i brojne druge slavne dame koje se, da bi izbjegle nabore (efekt 'pazuh-vagine'), slikaju na crvenom tepihu s rukama na bokovima.

A neposredno nakon ovog morbidnog trenda, pojavio se još jedan – 'thighlighting', potpuni makeover noge. Njega masovno rade cure koje žele da njihove noge izgledaju poput nogu sestara Hadid. Plastični kirurg Gabriel Chiu je rekao da su ovaj trend započele slavne dame (npr. Angelina Jolie i Kendall Jenner) koje redovito nose visoko izrezane haljine i izgledaju savršeno.


Da bi postigle ovaj izgled, cure se podvrgavaju operaciji podizanja bedara, ugradnji umetaka u listove, oblikovanju unutarnjih i vanjskih bedara i liposukciji.

Cijena ovih zahvata je prilično 'paprena' – nešto manja od 70.000 kuna, ali još nisu postali megapopularni na našim prostorima. Btw. Nadamo da ni neće!


Foto: Profimedia

M.Z.


Pročitajte još:

OMG Najčudniji trendovi 2017. godine – nadamo se da niste isprobali ništa od ovoga

Cure koje postavljaju modna pravila - najbitnije trendseterice u ovom trenutku

13 celebrity prekida koji su obilježili 2017. godinu - možeš li pretpostaviti tko je na vrhu liste?

celebrity pazuh-vagina plastična operacija thighlighting slavni beauty trend

Još vijesti