Slika nije pronađena

Camila je nedavno bila u kraljevskom posjetu u Kensington palači gdje žive princ William i Kate Middleton, a sada je javno u gostovanju na radiju priznala da je nešto ukrala! Evo što su Will i Kate imali za reći na to.

Kada je ovog tjedna Camila gostovala na radiju BBC 1 u emisiji 'Breakfast with Greg James' slučajno se među temama o kojima su pričali našlo i njen posjet kraljevskoj obitelji prošlog mjeseca. Bio je to posjet u okviru dodjele nagrada koje organizira BBC 'Teen Hero Awards''.Ispada da je Camila otišla iz palače s nečim s čime nije trebala. Kada su krenuli pričati o toj temi upozorila je voditelja: 'Nemoj reći nikome što smo mama i ja napravile', ali voditelj si nije mogao pomoći. Pošto je i on bio u posjetu s Camilom znao je što se dogodilo i svima ispričao. Dok su čekali da dođu i da se upoznaju s princom Williamom i Kate Middleton, voditelj emisije James je Camilu izazvao da ukrade nešto. Kraj njih je bila penkala, svršena za tako nešto – i Camila ju je i ukrala! Iako je to samo penkala, pjevačica se totalno uspaničila kada je James rekao zaštitaru što je napravila. Od panike je ubacila penkalu mami u torbu, a iako joj je ona govorila da ju moraju vratiti, ostala je kod Camile gdje i dalje. I osjeća se grozno zbog toga sve od tada. Priznala je da je jedva spavala tu noć jer se htjela ispričati kraljevskoj obitelji.

Nakon tog priznanja, na Twitter profilu Kensington palače stigla je objava kao odgovor na to priznanje, a izgleda da se kraljevska obitelj ne ljuti. Sve što su imali za reći saželi su u jedan emoji – oči.


Pri sljedećem će ju posjetu sigurno malo bolje pratiti!


Foto: Instagram/ Twitter/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

POTVRĐENO JE: Camila i Shawn viđeni su kako se ljube - ne jednom, nego dvaput!

Ona je ista Ariana Grande! Čak je i Ari potresena zbog ogromne sličnosti između nje i ove TikTokerice

Obožavateljica Billie Eilish našla je jednu njezinu jaknu u second hand-u! Unutra je bila i poruka

ukrala stvar kraljevska obitelj Camila Cabello

Još vijesti