Billie Eilish

Ne trebaš biti genijalac da primijetiš kako početak pjesme Billie Eilish s novog albuma zvuči jako poznato. Ako se i tebi to učinilo, nisi jedina i na društvenim mrežama svi pričaju o tome.

Sigurno se i tebi nekada dogodilo da slušaš novu pjesmu nekog pjevača ili pjevačice i nekako ti zvuči poznato. Sjetimo se samo kakva je zbrka nastala nakon Dore kada su svi prozivali Baby Lasagnu da je ukrao tuđu melodiju. Kao što smo naučili poslije Dore, nije u pitanju krađa. Sigurno nije ni sada u slučaju krađa, već je melodija dostupna za korištenje drugima, ali ju je čudno čuti u pjesmi Billie Eilish. Sada ćeš vidjeti o čemu pričamo! Na novom se albumu nalazi i pjesma "Birds of a Feather" koja je odmah postala hit, a svi koji su iz Hrvatske su vjerojatno prepoznali uvodnu melodiju. Poslušaj!

Zvuči nekako poznato? Ista je takva melodija na početku pjesme Olivera Dragojevića! Radi se o duetu s Gibonnijem "U ljubav vjere nemam". Poslušaj i tu početak.

Melodija je ista, samo u prvoj pjesmi, "Birds of a Feather", zvuči modernije i više pop. Ako ti je zvučalo poznato, a nisi znala odakle – misterij riješen!

 

@nikoleta_marinkovic girl 💀 #fyp #billieeilish #balkantiktok #oliverdragojevic ♬ original sound - nik

 

Voyage Voyage objavio dio nove pjesme, a reakcije fanova ne staju – svi imaju isto mišljenje

Ivana Knoll i Mirta Miler Top 10 najpopularnijih Instagram profila u Hrvatskoj - ovo su ljudi koje najviše nas prati

billie eilish birds of a feather Oliver Dragojević pjesma ista melodija nova pjesma billie eilish

Još vijesti