Slika nije pronađena

Ariana Grande je svim svojim fanovima uljepšala prošli vikend nakon što je objavila novu pjesmu i spot. Pjesma je suradnja sa Social Houseom, a nije trebalo dugo da cijeli internet kolektivno donese odluku kako su ona i jedan od članova ovog sastava SIGURNO zajedno.

Baš kada fanovi pomisle da ne može izdati bolju pjesmu, Ariana svaki put ispočetka dokaže suprotno. U samo par dana pjesma 'Boyfriend' je postala hit. Koliko god bila super pjesma kao pjesma i činjenica da se mnogi mogu poistovjetiti s njenim tekstom, fanovima nije promaklo ni to da je Ari možda u spotu pokazala i svog novog dečka. Pjesma je nastala kao suradnja sa sastavom Social House, a u spotu jedan od članova, Mikey Foster, glumi Arinog 'dečka'. Iako njih dvoje još ništa nisu priznali niti opovrgnuli, fanovi su uvjereni da je to to.


Ovo nije prvi put da su profesionalno surađivali, Foster i još jedan njegov kolega su producirali spotove '7 Rings' i 'Thank U, Next'. Fanovi su sada uvjereni da je nova pjesma zapravo o njihovom odnosu, a u opovrgavanju glasina ne pomaže ni to što je ovaj dvojac sada zajedno na turneji. Zatrpali su Arin Twitter pitanjima jesu li stvarno zajedno.Ali, izgleda da nije sve samo bujna mašta fanova. Bliski izvor ovom dvojcu je za časopis People potvrdio da su zajedno, ali i da je tek prije nekoliko mjeseci njihov tada još prijateljski odnos dobio romantični zaokret.
Foto: YouTube printscreen/ YouTube/ Twitter

M.T.

Pogledajte još:

FaceApp je poharao i celebrity svijet! Morate vidjeti kako će Cole Sprouse i Ariana izgledati za 50 godina

Ariana još jednom ulazi u povijest - oborila je rekord koji nitko drugi nije mogao već 55 godina

Tko je najpopularniji celeb na Instagramu? Broj pratitelja nije bio presudan ovog puta...

pjesma veza novi dečko Boyfriend Ariana Grande