Slika nije pronađena

Baš kao 'obični' ljudi i celebovi se posvađaju sa svojim prijateljima ili se jednostavno prestanu družiti, ali za razliku od nas, oni o tome stalno moraju pričati u medijima.

Neke od njih, poput Paris Hilton i Nicole Richie nismo mogli zamisliti jednu bez druge, a sada više ni ne razgovaraju.

Prijateljstvo možda ne znači puno u Hollywoodu, a ovo su slavna prijateljstva koja nisu potrajala:

Demi Lovato & Selena Gomez

Prijateljstvo ove dvije sada već jake igračice na glazbenoj sceni počelo je davno dok su obje glumile na Disneyjevom kanalu. Još prije puberteta su ove cure bile dobre prijateljice, ali sve se polako počelo raspadati 2010., a kružila je glasina da je svađu izazvala treća osoba, a radi se o Taylor Swift. Nekoliko godina nakon toga prijateljstvo se popravilo, a iako Selena i Demi više nisu BFF i dalje su dobre i jedna za drugu imaju riječi hvale.


Taylor Swift & Katy Perry

Nekada dobre prijateljice već su neko vrijeme zadrte neprijateljice, a osobito nakon što je Taylor izbacila pjesmu Bad Blood u kojoj govori da joj je Katy zabila nož u leđa. No, njihova svađa je klasično počela zbog Johna Mayera s kojim je Katy bila nakon Taylor.


Selena Gomez & Kylie i Kendall Jenner

Selenino prijateljstvo sa sestrama Jenner nije slavno završilo, ali nitko ne zna točan razlog za to. Unatrag nekoliko godina Selena i sestre su imale dobar odnos, a nakon nekog vremena pjevačica je prestala pratiti Kylie i Kendall na Instagramu. Šuška se da je razlog prekida prijateljstva bio Justin Bieber, Selenin bivši s kojim su sestre vrlo bliske i danas.


Paris Hilton & Nicole Richie

Tijekom 2000. godina Paris i Nicole bile su kao prst i nokat, a tome ide u prilog i činjenica da su snimile nekoliko reality showova zajedno te se stalno u javnosti pojavljivale zajedno. No, nešto se dogodilo tijekom snimanja realityja The Simple Life jer je njihovo prijateljstvo nakon toga puklo što je producente dovelo do toga da snime zasebne epizode sa slavnim curama. Paris je dala samo kratak komentar 2005. rekavši da `Nicole zna što je napravila`. Cure nisu više u svađu te su u prijateljskim odnosima, ali nisu bliske kao nekada.


Paris Hilton & Kim Kardashian

Može se slobodno reći da je Paris zaslužna što je Kim došla pod svjetlo javnosti jer se ona zapravo prvi put pojavila u medijima zbog slavne plave bogatašice. Naime, Kim je bila u Parisinoj emisiji u kojoj je ona tražila najbolju prijateljicu i nekoga tko će joj pospremati ormare. Kim je očito bila idealna osoba za to, a bez obzira na to što su ove dvije cure bile često viđene na partijima, njihovo prijateljstvo se ohladilo. No, čini se da nisu posvađane jer je Kim nedavno stavila njihov selfie na Instagram povodom Parisina rođendana.


Miley Cyrus & Demi Lovato

Čini se da Demi nije ohladila od prijateljstva samo sa Selenom jer joj se ista stvar dogodila i s Miley. Njihov prestanak druženja nije bio dramatičan, a Demi je u jednom intervjuu iz 2014. htjela pojasniti stvari pa je rekla: `S Miley nemam više ništa zajedničko i želim joj sve najbolje`.

Izvor: teenvogue

Foto: Instagram/getty/shutterstock

I.P.

Pročitajte još:

Prijateljstvo iznad svega: slavne cure koje su BFF

Nikada ih ne bismo spojili: celebrity prijateljstva koja su nas iznenadila

`Ne, on je moj`: slavne cure koje su se posvađale zbog istog dečka

prijateljstva prijateljstva slavnih bff

Još vijesti