Gledanje ptica

 Od horoskopa pa sve do mjesečevih mijena… Sve smo probali da provjerimo koliko imamo sreće u vezi. Međutim, na TikToku je u trendu novi oblik testiranja... „The Bird Test" koristi se da se vidiš hoćeš li ti i tvoja „bolja polovica“ izdržati dugo zajedno.

U viralnom TikTok videu Lyss (@alyssacardib) sa svojim gledateljima dijeli o čemu se radi u "testu s pticama". Ona je odlučila primijeniti čuveni „test sa pticama“ na svojoj novopečenoj prijateljici.

 

@alyssacardib

Like what

♬ original sound - Lyss Lyss

 

Test se najčešće koristi kako bi se predvidjela romantična veza, ali Lyss kaže da ga koristi za svako novo prijateljstvo, pa čak i za članove obitelji koje ima ili bilo koga novog u životu.
Zapamti! U ovom testu nije nužno potrebna ptica. Poanta je da pažnju druge osobe skreneš na nešto u vašoj blizini. Poželjno je da ono na što pokazuješ drugoj osobi nebitno ili nezanimljivo!
Ako tvoj partner, prijatelj ili član obitelji odluči izdvoji vrijeme pogledati tu naizgled beznačajnu i dosadnu „pticu“ na koju pokazuješ, sreća je na tvojoj strani. Prošli su test!
U slučaju Lyssine prijateljice, ona je, na sreću, prošla. Zaintrigirala ju je ptica i počela je tražiti zanimljive činjenice o djetlićima.

Logika ili emocije? Optička iluzija: Test osobnosti otkriva jeste li u životu vođeni logikom ili emocijama?

Najgore što se može dogoditi je da osoba dobaci komentar poput "Koga briga" ili "To je samo ptica", ali tada ćeš znati na čemu si i kako dalje.
Upamti! Ovdje se ne radi se o ptici - radi se o određivanju je li netko zainteresiran za ono o čemu govoriš. Ako je nekome stalo do tebe naravno da će izdvojiti djelić svoje pažnje za ovo što je tebi bitno.


Budite oprezni!

„RadioU“ upozorava ljude na korištenje ovog testa kada započinju s nekim novim.
"Mislim da morate biti oprezni kako ga koristite."... ako kažete djetlić, a njega nema, to može izazvati kontra efekt." Neka test bude realističan i spontan!
Dakle, kada je pravo vrijeme za korištenje "testa s pticama"? Zapravo, nema pravog ili krivog vremena. Ovaj test možeš napraviti koliko god želiš, s kime god želiš.
Iako su ljudi koristili ovaj test kako bi utvrdili jesu li njihovi odnosi izgrađeni da traju, zapamti da je na tebi da odlučiš želiš li poslušati rezultate 'testa ptica'.

The Bird Test test s pticama veze prijateljstva

Još vijesti