Slika nije pronađena

Katy Perry i Taylor Swift dugo su vremena bile u svađi i nisu se mogle vidjeti ni nacrtane, a onda je izašao spot za novu Taylorinu pjesmu 'You Need To Calm Down' i svi su ostali iznenađeni kada se na kraju spota pojavila i Katy Perry!

Svi su bili u šoku kada se u zadnjem spotu koji je izdala Taylor Swift pojavila i Katy Perry. Svi su dobro upoznati s činjenicom da su ove dvije pjevačice već godinama u svađi i ne mogu jedna drugu ni smisliti. Sada su se na kraju spota pojavile u zagrljaju zamaskirane u hamburger i pomfrit – nikome ništa više nije bilo jasno. Djevojke su zakopale ratnu sjekiru i sada je između njih sve super, ali prije nego što su došle do toga, Katy Perry je Taylor uputila jedan jako jako neobičan zahtjev kao uvjet za pomirdbu. Katy je sve otkrila u gostovanju u emisiji The Kyle & Jackie O Show. Priznala je da je pomirba bila proces i da je ona (Katy) bila ta koja je poslala maslinovu granu kao znak pomirbe – i to pravu te poruku u kojoj se ispričava za sve. Taylor je fotku pomirbene poruke objavila na svom Insta Storyju.


Nakon toga cure su često naletavale jedna na drugu na različitim partyjima i dodjelama nagrada, a Perry je ispričala da je u jednom trenu odlučila i prići Taylor i osobno joj se ispričati i reći kako se nada da će jednog dana u budućnosti moći biti prijateljice. I tada su razmijenile brojeve, počele se dopisivati i onda je Taylor napravila zadnji ključni korak: pozvala Katy kod sebe doma na kolačiće.

I tu je Katy iznijela svoj zahtjev bez kojeg se pomirba ne može dogoditi. Keksići nisu bili dovoljni, Perry je rekla da će doći kod nje i da će se pomiriti samo pod ovim uvjetom: kada dođe kod nje, Taylor joj mora dopustiti da se igra i mazi s njenom novom macom.

Benjamin Button je najnoviji dodatak Taylorinoj mačjoj obitelji, a slatki mačak osvaja sve. Taylor je naravno pristala i ostalo je povijest.Foto: YouTube printscreen/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

[OMG] Ogroman i neobičan kip pop zvijezde pojavio se preko noći - otkrij zašto i o kome se radi...

Ovo joj stvarno nije trebalo – hrvatska youtuberica našla se na udaru javnosti i to s razlogom

POTVRĐENO JE: Camila i Shawn viđeni su kako se ljube - ne jednom, nego dvaput!

zahtjev pomirdba uvjet celebovi katy perry Taylor Swift

Još vijesti