Slika nije pronađena

Svi znamo da Taylor Swift ima puno prijatelja među celebovima, ali nažalost ima i onih s kojima se baš i ne voli. Premda je Tay sa svima njima započela prijateljstvo, na kraju su ipak `zaratili`.

Nije tajna da se i celebovi međusobno svađaju i prepiru. Jedan dan se vole, drugi ne- i tako u krug. Taylor Swift je poznata po tome što dobro pjeva, ali i po tome što ima puno celebrity prijatelja.

 S godinama, stekla je i puno celebrity `neprijatelja`. Iako se čini draga i krhka, Tay nije ostala dužna niti jednom celebu s kojim je `na ratnoj nozi`.

 Otkrivamo ti s kojim poznatim facama je `zaratila` Taylor.

Katy Perry

Nekada su Taylor i Katy Perry bile prijateljice. Nakon što je Katy počela hodati s Johnom Mayerom koji je Taylorin bivši, prijateljstvo se razvodnilo. Osim toga Katy je od Tay `ukrala` i plesača s turneje što je dodatno dolilo ulje na vatru. Nakon toga svega bilo je očito da se pjesma Bad Blood tiče i Katy. Taylor je jednom prilikom i rekla da je pjesma o kolegici s kojom je nekada bila dobra.


Miley Cyrus

Razumljivo je zašto su se Miley Cyrus i Taylor družile- istih su godina, obje se bave glazbom itd. S druge strane, to što su istih godina je stalno izazivalo rivalstvo među slavnim curama. Problemi s njihovim prijateljstvom su počeli kada je Miley pozirala gola za W Magazine. Nakon toga Taylor je komentirala kako ona nikada ne bi javnosti otkrila sve. Isto tako Tay je Mileyin nastup na dodjeli VMA nagrada nazvala grotesknim i odvratnim.


Justin Bieber

Mladi pjevač Justin Bieber i Taylor bili su dobri prijatelji. Isto tako Taylor je bila prijateljica i sa Selenom Gomez dok su Justin i ona bili u vezi. Nakon raspada njihove veze Taylor je stala na Seleninu stranu i podržala ju. Godine 2013. na dodjeli Billboard Music Awards Taylor je zakolutala očima i napravila na licu izraz gađenja kada su se u backstageu Justin i Selena zagrlili.


Harry Styles

Gotovo cijeli Taylorin album 1989 govori o Harryju Stylesu. Pjesme I Knew You Were Trouble i Style su pjesme posvećene raskidu veze s Harryjem. Kada je Taylor dobila 2013. nagradu za najbolji ženski video zahvaljujući pjesmi I Knew You Were Trouble rekla je: `Želim se zahvaliti osobi koja me inspirirala za pjesmu. On zna točno na koga se odnosi.`. Ranije, istu večer Taylor je uhvaćena na snimci kako govori Seleni Gomez da umukne kada su One Direction imali nastup.


Joe Jonas

Taylorini fanovi zapamtili su Joea Jonasa po tome što je ostavio Tay preko mobitela. Taylor je ostala u šoku nakon tog postupka, ali uskoro je javno obznanila što o tome misli. Kada se Tay pojavila u emisiji Ellen DeGeneres Show javno je prozvala Joea za njegova `nedjela`: `Ja sam u redu, sve je cool. Kada pronađem osobu s kojom će mi biti prelijepo neću se ni sjećati dečka koji me ostavio preko mobitela kada sam imala 18 godina. Razgovor je trajao 25 sekundi.`.


Nicki Minaj

Taylor je poznata po svojim konzervativnim stavovima, posebno kada je u pitanju odjeća koju nosi. Velika se razlika vidi u Taylorinom oblačenju i oblačenju pjevačica njenih godina. U prošlim intervjuima Tay je izrazila zgražanje nad pojedinim odjevnim kombinacijama svojih kolegica, a posebno Nicki Minaj i Rihanne. Taylor je o tome rekla: `Ne želim jednoga dana da moji unuci gledaju moje fotke iz mladih dana i pitaju me: Bako, zašto ti se ovdje vidi bradavica?`.


Kanye West

Svi se dobro sjećamo incidenta s dodijele nagrada 2009. kada je Kanye West napravio cijelu scenu oko toga što je Taylor dobila nagradu, a ne Beyonce. Ono što je Kanye napravio nije bilo lijepo, a još manje kulturno, ali Taylor mu je vratila gotovo istom mjerom. Kada se 2013. rodila kćerkica Kanyea i Kim Kardashian, Taylor im je tweetala: `Yo, sretna sam što ste dobili dijete i dat ću ti da dovršiš svoj govor, ali Beyonce je imala najpoznatiji porođaj svih vremena.` Ovo možda nije bilo lijepo od Taylor, ali je zasigurno urnebesno.Svi njezini bivši

Taylor je poznata po tome da većinu svojih pjesama posvećuje svojim bivšim dečkima i da iz prekida često crpi inspiraciju. 2014. Taylor je odlučila prozvati sve svoje bivše na Teen Choice Awards rekavši kako su joj njeni bivši bila odlična inspiracija. Na dodjeli filmskih nagrada za najbolju mušku ulogu u drami nekako je uspjela osramotiti sve svoje bivše kada je rekla: `Nitko ne zna više od mene o dramatičnim muškarcima.` To je rekla prije proglašenja pobjednika.Izvor: teen.com

Fotke: gettyimages.com

I.P.


Pročitajte još:

11 lekcija o prijateljstvu koje možete naučiti od Taylor Swift

To se zove prijateljstvo - znate li zašto je Taylor Swift prava frendica?

Sliči Taylor Swift i zahvaljujući tome jako dobro zarađuje

Taylor Swift katy perry Nicki Minaj Justin Bieber miley cyrus

Još vijesti