Slika nije pronađena

I slavne osobe imaju fejlove u ljubavnom životu. Veze u koje uđu, a koje se ubrzo ipak ispostave toliko pogrešne da iz njih izađu za par tjedana ili par mjeseci. Ovo su one najkraće koje bi te mogle iznenaditi.

Nekada nas neki slavni parovi iznenade jer ne znamo kako su uspjeli pronaći jedno drugo, ne bi ih nikada spojili. Neke od njihovih veza pokazale su se kao loša ideja i prekinuli su vrlo brzo. Zbog drugačijeg stila života, nije im uvijek lako upoznati ljude koji nisu celebovi, zato su najčešće u vezi jedni s drugima. Ovi celebrity parovi imali su najkraće veze, a neki od njih su čak dejtali i toliko kratko da su fanovi tek kasnije saznali da se tu nešto mutilo.

Kim Kardashian i Kris Humphries
Ovo je jedan od najpoznatijih kratkih brakova koji su se dogodili u celebrity svijetu. Pokušali su, ali nakon već 72 dana krenulo je potpisivanje rastave.

Henry Cavill i Kaley Cuoco

Penny iz 'Teorije velikog praska' i Geralt of Rivia iz 'The Witchera'? Ovo dvoje glumaca su izdržali u vezi čak 10 dana! Nije ni čudno da nismo čuli puno toga o njihovoj vezi kada je bila gotova i prije nego što je započela. Bili su skupa u ljeti 2013. godine. Paparazzi su ih uhvatili jednom kako se drže za ruke – i nikad više.

Justin Bieber i Sofia Richie

Između dejtanja Selene, Justin je mjesec dana bio u vezi i s Sofijom Richie. Dejtali su još u kolovozu 2016. godine. Nisu skrivali svoju vezu od javnosti i oboje su priznali da imaju nešto posebno, ali izgleda ne dovoljno posebno da bi potrajalo.

Zac Efron i Michelle Rodriguez

Čak dva mjeseca, što je za sada i za ovu listu, prilično dugačka veza, bili su skupa i ova dva glumca. Michellino ti ime možda nije poznato, ali znaš ju iz filmova 'Brzi i žestoki', gdje je glumila Letty. Zac Efron je onaj celebrity dečko za kojim curama cure sline od kada je bio u 'High School Musiclu'. S Michelle je veza trajala kratko, jer kako su otkrili izvori bliski Zacu, ona nije htjela nikakvu ozbiljnu vezu, piše The Sun.

Taylor Swift i Tom Hiddleston

Taylor i Tom su bili zajedno puna tri mjeseca. Ovu su pjevačicu svi jedno vrijeme zezali zbog čestog mijenjanja dečki, ali sada ju to više puno ne dira jer je napokon u stabilnoj vezi. Kako je nakon svakog prekida pisala pjesme i sigurno se u njenoj diskografiji može pronaći po barem jedna za svakog bivšeg dečka, tako ima jednu i za Toma. 'Getaway Car'.

Leonardo DiCaprio i Blake Lively

Ovo je par koji će te sigurno iznenaditi! Da, Blake je na nekoliko mjeseci bila s Leonardom. U 2011. su zajedno putovali Europom i uživali. Međutim, njihova je romansa potrajala samo par mjeseci.

Gigi Hadid i Joe Jonas

Najdužu vezu na ovoj listi imali su ovaj dvojac – i to čak 6 mjeseci veze. Bili su glavni par 2015. godine, a sigurno se toga više nitko ni ne sjeća. Nisu imali nikakav dramatični prekid, samo su jednostavno tada oboje imali pretrpane rasporede i nisu se nikako mogli uskladiti. Ne možemo ih zamisliti zajedno!

Pogledajte još:

Sin Davida Beckhama usred drame: Pozirao za časopis u golišavom izdanju, a ima samo 17 godina

Niti celebovi ne briljiraju uvijek na prvim spojevima – ispričali su svoja sramotna i loša iskustva

Slavna manekenka objavila fotku na kojoj su je mnogi zamijenili s Arianom Grande

celebovi kratke veze Slavne osobe bili zajedno

Još vijesti