millie bobby brown

18-godišnja glumica nije do sada skrivala dečka, ali ovo je prvi put da ga je i službeno predstavila svijetu na crvenom tepihu. Neki su mislili da su samo dobri prijatelji, ali ovo je potvrda veze.

Prošlog je vikenda Millie Bobby Brown bila po prvi put na poznatoj britanskoj filmskoj dodjeli nagrada – BAFTA. Svi su pogledi bili uprti na crveni tepih i haljina u kojima će prošetati glumice. 18-godišnja Millie nije samo oduševila odjevnom kombinacijom, jer haljina joj je izgledala baš glamurozno, već je hvatala poglede i zbog svoje pratnje.

Ovo je prvi puta da je na neki crveni tepih došla s dečkom za kojeg fanovi nisu bili 100% sigurni je li joj stvarno dečko. Sada je sve glasine i službeno potvrdila. U vezi je s Jacobom Bongiovijem.

Apslolutno su preslatki! A tko je uopće on? Iako ti njegovo ime nije poznato pa bi mogli pomisliti da se radi o osobi koja nije slavna. Greška! Jacobov je tata jedan od najpoznatijih pjevača na svijetu – Jon Bon Jovi.

Prvi put su počeli biti viđani zajedno prošlo ljeto, ali tada su se tek počeli viđati i nitko nije bio siguran jesu li zajedno ili ne. Ovo je sada prvi put da su se službeno pojavili negdje kao par, što je u svijetu slavnih osoba big deal.

Pogledajte još:

Hailey Bieber je sve uplašila – završila je u bolnici! Sada je otkrila što joj se dogodilo

Fanovi su se iznenadili kada je Kim Kardashian pokazala kako joj izgledaju prirodne trepavice

Slavni parovi koji bi srušili Internet da se pomire: 7 njih čiji prekidi nisu nikog ostavili ravnodušnim

dečko sin bon jovija U vezi Millie Bobby Brown

Još vijesti