Slika nije pronađena

Obiteljski odmori su u jednu ruku super jer ne moraš ništa platiti s obzirom da su roditelji tu, ali su u drugu ruku tu uvijek i problemi. Uvijek se dogodi neka situacija oko koje ćeš se zakačiti sa starijima jer oni jednostavno ne razumiju.

Nakon što je ostavila muža Liama zbog djevojke Kaitlynn Carter pa sada i s njom prekinula mjesec dana dugu vezu, Miley je odlučila malo stati s ljubavnim dramama i otići s mamom na odmor. Već nekoliko dana Miley na Instagramu objavljuje kul fotkice s njihova putovanja, ali na storyju je otkrila i onu 'ružniju' stranu s putovanja s roditeljima. Ispričala je pratiteljima da ju je mama, Tish, jednu večer na odmoru nazvala 'odvratnom' i 'razmaženom' milenijalkom. Razlog? Miley je bila zalijepljena za mobitel.



S mjesta gdje su boravili se vidio predivan zalazak sunca, a Mileyjinoj mami se nije sviđalo što joj kćer propušta ovakve trenutke jer visi u dnevnom boravku na mobitelu.
Kao i svi mladi, i Miley vodi bitku sa svojom mamom i provođenju previše vremena na društvenim mrežama. 'Teško je upasti u nevolje kada si već odrastao, ali ona je rekla da sam razmaženi milenijalac, što i jesam, ali je li loše ako mi se sviđa fotka i želim je objaviti? Je li to najgore?', objavila je iziritirana Miley.


Fotke koje je Miley tada objavljivala su na njenom Instagramu, a pokazuju koliko se dobro provela u šetnjama, vožnji kajakom, druženju sa psom...

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Neki su oduševljeni, a za druge je totalna katastrofa! Ari, Miley i Lana Del Rey snimile zajedno pjesmu i spot

Miley Cyrus je poludjela na Twitteru! Izjavila je svašta o sebi, svojoj vezi i razvodu od Liama

Miley i Liam se razvode! Miley već viđena u zagrljaju plavuše na romantičnom putovanju Italijom

putovanje mama Odmor miley cyrus instagram

Još vijesti