Miley Cyrus

Miley Cyrus je poznata po svojim ludim ispadima i komentarima, a to je dokazala i u ovom slučaju gdje je odbrusila dečku koji joj se javio preko Instagram poruka. Nije uopće očekivao njezin odgovor za kojeg vjerojatno ni sam ne može protumačiti je li pozitivan ili pak negativan!

Jedan dečko odlučio se javiti Miley Cyrus na Instagramu, ali na malo neobičan način. Poslao joj je nekoliko poruka unutar kojih je samo započeo tekst njezine pjesme. Poanta tih poruka bila je da Miley odgovori i nastavi stihove koje je on započeo, a radi se o pjesmi 'The Climb'.

S obzirom na to da se radi o popularnoj pjevačici, njezin odgovor sigurno nije očekivao, ali ga je na kraju dobio! Miley mu je poslala glasovnu poruku u kojoj mu je otpjevala ostale stihove koji se nadovezuju na njegove, ali mu je odmah nakon toga poslala i ovu poruku: 'Idući put možda izaberi neku noviju pjesmu' – napisala je odmah nakon glasovne poruke.

 

@rayxswift Throwback with @Miley Cyrus who next? #mileycyrus #ImoniCarly #finishthelyrics ♬ original sound - Ray Swift

 

Razlog zbog kojeg je nadodala ovaj komentar je taj da se radi o pjesmi koju je Miley izdala u svojim tinejdžerskim danima i to davne 2009. godine. Bez obzira na taj njezin komentar, ovaj dečko je dobio i mini koncert u privatnim porukama, a za idući put zna da će odabrati ipak nešto noviju pjesmu. No, svejedno nam odgovori u našoj anketi što ti misliš o njezinom odgovoru!

Misliš li da je njezin odgovor pozitivan ili negativan?

Ukupno glasova:

 

miley cyrus odgovor instagram stihovi obožavatelj

Još vijesti