Slika nije pronađena

Kad steknete stotine tisuća sljedbenika na Instagramu, možete postati influencer. To najčešće znači da će vam brandovi rado platiti da uključite njihov proizvod u svoj luksuzni život na društvenim mrežama.

Šveđanka Johanna Olsson jedna je takva influencerica, a može se pohvaliti s preko 500 tisuća followera na Instagramu. Međutim, nakon što je podijelila slike sa svog glamuroznog putovanja u Pariz, u komentarima više nisu samo brojna srca ili emotikoni vatre. Kritičari joj se rugaju zbog lošeg fotošopiranja fotki - ako imate oči, primijetit ćete nekoliko pogrešaka koje su dokaz pretjerane manipulacije. Na jednoj se fotografiji Johanna nadvila nad rijekom Siennom - izgleda kao da lebdi iznad pločnika. Dakle, ili je ona izmijenila fotografiju u fotošopu ili je neka vrsta čarobnjaka pa prkosi zakonima gravitacije.


Na drugoj fotografiji, Johanna pozira u kafiću na otvorenom, a čini se da suncobran nedostaje sa stola u pozadini. Ili je upotrijebila paint za izmjenu fotke ili je, kao kraljica švedskog klana vještica, svoju crnu magiju upotrijebila za premještanje suncobrana u drugu dimenziju.


U odjeljku za komentare korisnici Instagrama rekli su Johanni da fotošopira gore i od Kim Kardashian. 'Moja mačka se bolje služi fotošopom', našalila se jedna osoba, dok je druga dodala, 'BAHAHAHA, fejk!


The Mirror je izvijestio da je Johanna zaista bila na all-inclusive putovanju u Parizu kako bi modelirala. Dakle, ako je doista posjetila tu metropolu, zašto mijenjati fotke na tako očit, strašan način?

Navodno je objavila objašnjenje na Instagramu u Storyju:
'Htjela sam razgovarati malo o fotkama koje sam objavila u Parizu. Tako sam uslikala jednu sliku i nisam mislila da izgleda tako lijepo. Pa sam uzela drugu pozadinu i stavila u pozadinu prve fotke. Kad sam to objavila, nitko nije primijetio, pa sam pomislila, ovo je dobro. Priznajem da to nisu bile moje najbolje vještine fotošopiranja'.


'Sada je u Švedskoj ta stvar poludjela, a TV emisije žele da gostujem kod njih i pričam o svojim 'lažnim putovanjima'. Mislim da je to pomalo smiješno. Ima mnogo influencera koji fotošopiraju ptice, kišu ili stave neko predobro nebo u svoje fotke. I ja bih to mogla, ali to mi se ne sviđa. Samo sam htjela pojasniti da sam zaista bila u Parizu, ali sam fotošopirala pozadinu fotku i neću ih maknuti s profila jer je to suradnja', dodala je.

Foto: Instagram Screenshot/ Instagram/ Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

*Shadow root* će biti najtrendi tehnika bojanja ove sezone! Ovako izgleda rezultat...

IN vs. OUT u svijetu traperica: Koji se modeli neće nositi ove jeseni, a koji će biti ttly moderni

Zbunjenost je na vrhuncu! Najnoviji trend vezanja vezica sandala oko hlača izbezumio je online svijet

putovanje johanna olsson Pariz laže fotke fotošopiranje instagram influencerica

Još vijesti