Slika nije pronađena

Kad steknete stotine tisuća sljedbenika na Instagramu, možete postati influencer. To najčešće znači da će vam brandovi rado platiti da uključite njihov proizvod u svoj luksuzni život na društvenim mrežama.

Šveđanka Johanna Olsson jedna je takva influencerica, a može se pohvaliti s preko 500 tisuća followera na Instagramu. Međutim, nakon što je podijelila slike sa svog glamuroznog putovanja u Pariz, u komentarima više nisu samo brojna srca ili emotikoni vatre. Kritičari joj se rugaju zbog lošeg fotošopiranja fotki - ako imate oči, primijetit ćete nekoliko pogrešaka koje su dokaz pretjerane manipulacije. Na jednoj se fotografiji Johanna nadvila nad rijekom Siennom - izgleda kao da lebdi iznad pločnika. Dakle, ili je ona izmijenila fotografiju u fotošopu ili je neka vrsta čarobnjaka pa prkosi zakonima gravitacije.


Na drugoj fotografiji, Johanna pozira u kafiću na otvorenom, a čini se da suncobran nedostaje sa stola u pozadini. Ili je upotrijebila paint za izmjenu fotke ili je, kao kraljica švedskog klana vještica, svoju crnu magiju upotrijebila za premještanje suncobrana u drugu dimenziju.


U odjeljku za komentare korisnici Instagrama rekli su Johanni da fotošopira gore i od Kim Kardashian. 'Moja mačka se bolje služi fotošopom', našalila se jedna osoba, dok je druga dodala, 'BAHAHAHA, fejk!


The Mirror je izvijestio da je Johanna zaista bila na all-inclusive putovanju u Parizu kako bi modelirala. Dakle, ako je doista posjetila tu metropolu, zašto mijenjati fotke na tako očit, strašan način?

Navodno je objavila objašnjenje na Instagramu u Storyju:
'Htjela sam razgovarati malo o fotkama koje sam objavila u Parizu. Tako sam uslikala jednu sliku i nisam mislila da izgleda tako lijepo. Pa sam uzela drugu pozadinu i stavila u pozadinu prve fotke. Kad sam to objavila, nitko nije primijetio, pa sam pomislila, ovo je dobro. Priznajem da to nisu bile moje najbolje vještine fotošopiranja'.


'Sada je u Švedskoj ta stvar poludjela, a TV emisije žele da gostujem kod njih i pričam o svojim 'lažnim putovanjima'. Mislim da je to pomalo smiješno. Ima mnogo influencera koji fotošopiraju ptice, kišu ili stave neko predobro nebo u svoje fotke. I ja bih to mogla, ali to mi se ne sviđa. Samo sam htjela pojasniti da sam zaista bila u Parizu, ali sam fotošopirala pozadinu fotku i neću ih maknuti s profila jer je to suradnja', dodala je.

Foto: Instagram Screenshot/ Instagram/ Twitter

M.S.K.

Pogledajte još:

*Shadow root* će biti najtrendi tehnika bojanja ove sezone! Ovako izgleda rezultat...

IN vs. OUT u svijetu traperica: Koji se modeli neće nositi ove jeseni, a koji će biti ttly moderni

Zbunjenost je na vrhuncu! Najnoviji trend vezanja vezica sandala oko hlača izbezumio je online svijet

putovanje johanna olsson Pariz laže fotke fotošopiranje instagram influencerica