Slika nije pronađena

Pjevačica i glumica napravila je vrlo posebnu tetovažu u čast svojoj ulozi u filmu 'Zvijezda je rođena'. Nova tetovaža Lady Gage zauzima cijelu njezinu kralježnicu, ali to je samo prikladno, s obzirom na sve nagrade koje je osvojila za cijenjeni film.

Gagina tetovaža odaje počast pjesmi koju Ally pjeva na početku filma - 'La Vie en Rose', pjevačice Edith Piaf. Jackson ju vidi kako izvodi pjesmu u baru i tu započinje njihov odnos nabijen emocijama. Sama tetovaža je ruža koja se proteže od stražnjeg dijela vrata sve do njezinih leđa, zajedno s naslovom pjesme.

'La Vie en Rose' ima poseban značaj za Gagu i film. Očigledno, Bradley Cooper je vidio Gagu kako izvodi pjesmu 2016. godine i to ga je potaknulo da ju odabere kako bi glumila uz njega u filmu 'A Star Is Born'. Zapravo, Gaga je pjevala 'La Vie en Rose' nekoliko puta tijekom godina, iako je verzija u filmu sigurno njezina najpoznatija izvedba.
Tekst pjesme govori o životu kroz ružičaste naočale, a može služiti i kao opis za ljubav između Ally i Jacksona u filmu. Ally je u početku skeptična prema Jacksonu. Ali njezine brige izgleda da nestaju tijekom određenih scena poput iznenadne prosidbe uz doručak kod prijatelja. Tekst također govori o obećanju ljubavi do samog kraja, što je Jackson i učinio za Ally u filmu.

'Zvijezda je rođena' ima osam nominacija za Oskara, uključujući nominaciju za najbolji film i najboljeg glumca i najbolju glumicu. Gaga je također osvojila dvije Grammy nagrade za pjesmu 'Shallow', za najbolji pop duo tj. grupni performans i najbolju pjesmu napisanu za vizualne medije.


via GIPHY


Film je dobio mnogo pohvala, pa ima smisla što ga je Gaga željela obilježiti značajnom tetovažom. Naravno, ona je već bila velika pop zvijezda prije filma. No, zahvaljujući svim nagradama i nominacijama, Gaga će od sada vjerojatno uvijek biti povezana s Ally. Zahvaljujući njenoj novoj tetovaži, Allyin lik će zauvijek ostati dio nje - doslovno.


Foto: Imdb/ Instagram/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

'Zvijezda je rođena' na teen način – sve o novom filmu Elle Fanning koji vjv želiš pogledati [VIDEO]

Ariana još jednom ulazi u povijest - oborila je rekord koji nitko drugi nije mogao već 55 godina

Netflix je najavio da 'The Kissing Booth' dobiva nastavak! Evo što sve trebaš znati o njemu

Lady Gaga celebrity ruža tetovaža posveta la vie en rose zvijezda je rođena A Star Is Born

Još vijesti