Slika nije pronađena

Prije nekoliko dana je na svom Instagram profilu podijelio fotke i video nove tetovaže – prilično velike ruže na vratu. Izgleda lijepo, ali njegova mama ne odobrava ovaj najnoviji dodatak.

Iako je Justin poznat po tome da ima hrpetinu tetovaža, sada je dodao još jednu. Na lijevoj je strani napravio tetovažu ruže koja mu se proteže preko cijele te strane vrata. Tetovirao ga je poznati tattoo artist iz LA-a Dr. Woo. On je već radio nekoliko Justinovih tetovaža, a tetovirao je i Hailey.

Zašto baš ruža i koje je značenje iza nje, Justin još uvijek nije otkrio. Ali svoje mišljenje o ovom novom crtežu na njegovom tijelu otkrila je njegova mama. Komentirala je ispod videa koji je objavio, a na kojem pokazuje novu ružu. Napisala je samo 'zašto' i dodala emoji koji plače. Mame i tetovaže. Izgleda da nijedna mama nije oduševljena velikim brojem tetovaža pa tako ni Justinova. Komentar je oduševio ljude jer je toliko tipičan za jednu mamu.

Vjerojatno mu ovo nije posljednja tetovaža koju će staviti, pogotovo kada se uzme u obzir koliko ih već sada ima i koliko ih je dodao samo u posljednje vrijeme. Njegovu mamu čeka još puno ovakvih 'razočarenja'.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Selena Gomez otkrila što je to uvjerena da njeni bivši misle o njoj!

[LOL] Hailey Bieber je otkrila da ju jedna stvar kod Justina užasno živcira! Jedva je prešla preko toga

Gigi Hadid objavila kako izgleda njezin stan - za neke je super, a za druge prava katastrofa! FOTO

Reakcija tetovaža na vratu novo ruža tetovaža Justin Bieber

Još vijesti