Slika nije pronađena

Kylie je do sada redovno objavljivala fotke četiri mjeseca stare Stormi, no ovog vikenda je odlučila da više neće i obrisala sve do sada objavljene na Instagramu. Podsjetimo, prva fotka Stormi na Instagramu je u rekordnom roku postala najlajkanija objava sa skoro 18 milijuna lajkova.


I to je jedna od rijetkih fotki koja je nakon velike čiste tijekom vikenda o(p)stala online – sve one na kojima se jasno vidi cijelo Stormino lice su otišle u prošlost.

Odlučila je da svoju kćer neće više eksponirati u javnosti, barem ne na društvenim mrežama pa njezine slatke obrašćiće nemojte očekivati u skorije vrijeme (ako vam u međuvremenu počnu nedostajati, još ih uvijek možete 'škicnuti' na objavi Travisa Scotta ovdje). Kako bi ipak zadovoljila znatiželju brojnih fanova, u nedjelju je objavila fotku na kojoj je bez truntke make-upa i u kućnom izdanju, čuvala Stormi, a u opis je napisala 'špijuniram sa svojim malim okom...'.


Uskoro je ekipa shvatila što se događa pa je jedan njezin fan napisao 'izrezala je svoje dijete', a ona je spremno odgovorila 'Da, izrezala sam ju. Ne želim trenutno objavljivati fotke svojeg djeteta'.

Odluka je, naravno, iznenadila njezine obožavatelje jer ne razumiju (kao ni mi!) što je Kylie navelo na taj potez. Možemo se samo nadati da će taj period trajati kratko i da ćemo uskoro gledati sretnu obitelj Kylie-Travis-Stormi na zajedničkim fotkama.

Foto: Instagram/Screenshot

M.Z.

Provjeri još:

Želimo biti Kylie Jenner – znate li koliko ona zaradi na svakoj objavi na društvenim mrežama?

Preslatka: Kylie Jenner se odvažila i pokazala lice svoje kćerkice! FOTO

Moćno! Kako je Snapchat zbog Kylie Jenner izgubio 1.5 milijardi dolara

fotke Kylie Jenner instagram Stormi

Još vijesti