Galerija Kim Kardashian Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 +4 Kim Kardashian - 3

Cijela odjevna kombinacija koju je nosila podsjeća na nešto što je došlo vremeplovom iz 2000-ih godina. I traperice, ali i majica. Kim Kardashian je modna ikona, slagala se s tim ili ne, a ako poželi ovo učiniti popularnim, moglo bi joj proći.

Kim Kardashian ima tijelo kakve mnoge cure žele i često ga odjećom naglašava. Uske odjevne kombinacije su njen zaštitni znak. Rijetko kada ju viđamo u širim stvarima, a ovaj je outfit jedan od tih izuzetaka. Paparazzi su ju uhvatili u outfitu koji izgleda kao da je upravo došla vremeplovom iz 2000-ih.

Kim Kardashian Koju to maskaru nosi Kim Kardashian na ovoj fotki – nisu umjetne trepavice u pitanju, već njene prave

Hlače, majica, čizme…Kim je u temi od glave do pete. Išla je na bejzbolsku utakmicu svog sina Sainta pa je to objašnjenje zašto je outfit toliko casual. Ipak, nema objašnjena zašto se odlučila za trendove iz 2000-ih. Poručuje li nam da se ovo vraća u modu?

 

 

Traperice koje su totalno rastrgane i oversized majica koja visi na jednom ramenu. I da stvar bude kompletna, ispod hlača izviruju i traper čizme! Naravno da Kim u toj kombinaciji izgleda super. Već neko vrijeme ne viđamo toliko često razderane traperice, pogotovo u tolikoj mjeri. Hoće li se opet vratiti u modu? I ona je postala jedna od slavnih cura koja je prestala nositi uske traperice.

 

 

Modni se trendovi uvijek vraćaju i sve što se prije nosilo, kad-tad opet dođe u modu pa ne bi bilo toliko šokantno i da ove godine opet počnemo nositi rastrgane traperice. Bolje i to nego one niskog struka!

Kendall Jenner Hlače s kojima su slavne cure zamijenile skinny traperice ove zime – nosile su ovih 5 modela

kim kardashian outfit Moda Modni trendovi Traperice moda 2000-ih što nosi kim kardashian

Još vijesti