Slika nije pronađena

Nakon prošlotjedne drame gdje su fanovi Justina Biebera snimili video njega kako viče na svoju suprugu Hailey, očito je da su se tenzije po društvenim mrežama smirile. Hailey je odgovorila na tu dramu te opovrgava bilo kakav komentar koji je upućen na to da se Justin loše ponaša prema njoj – sada je Justin objavio sliku na Instagramu sa kojom je želio reći da je Hailey trudna?

Justin i Hailey Bieber su bračni par kojeg baš ne odobravaju svi fanovi, pogotovo oni Justinovi koji su za to da on bude ponovo sa starom ljubavi, Selenom Gomez. Zbog toga često na društvenim mrežama šire glasine o tome kako to i Justin želi te kako je nesretan u braku s Hailey – zato se i loše ponaša prema njoj. Nakon prošlotjedne drame, Justin je objavio fotku s Hailey na svom Instagram profilu gdje sjede jedan pokraj drugoga. No, nije toliko zanimljiva sama fotografija koliko je zanimljiv opis kojeg je Justin stavio: 'Mama i tata' – napisao je.

Taj opis je izazvao lavinu komentara  o tome je li Justin nagovijestio da će on i Hailey uskoro postati roditelji. Bilo je komentara poput: 'Čekaj, molim? MAMA I TATA?', 'Beba na putu?' i mnogih drugih. No, uzbuđenje njihovih fanova u komentarima je prekinula Hailey koja je napisala: 'Mislim da bi možda trebao promijeniti opis u *Mama i tata psa* prije nego što bude krivo shvaćeno' – napisala je Hailey. Time je potvrdila da se zapravo ne radi o tome da su ona i Justin budući mama i tata bebe, već psa. No, to ne mora značiti da će možda u neko skorije vrijeme i originalan Justinov opis postati istinit!

Pogledajte još:

[VIDEO] Justin vikao na Hailey ispred fanova – problemi u braku?

Hailey prekinula šutnju! Progovorila o problemima u braku o kojima svi pričaju

Jesu li Kylie i Hailey Bieber drage ili baš i ne? Konobarica ocjenjuje ponašanje poznatih - neki bi te mogli iznenaditi!

roditelji beba Justin Bieber hailey bieber

Još vijesti