Galerija Society of the Snow Society of the Snow - 1 Society of the Snow - 2 +3 Society of the Snow - 3

Ukoliko se bojiš leta avionom, onda ti ovaj film ne preporučujemo jer ćeš ga se nakon gledanja bojati još malo više. Ako uzmeš u obzir da je sniman po istinitim događajima, to će ga učiniti još malo strašnijim.

Možda si ga već vidjela na Netflixu, možda nisi, ali ukoliko ti nije zapeo za oko, trebao je. Radi se o filmu koji se zove „Society of the Snow“. Posebno će biti traumatičan za one koji se boje leta avionom jer će ih još jednom podsjetiti da jedan let u tren oka može otići u krivo. Ovdje pratimo priču koja se dogodila u stvarnosti 1972. godine. Ragbi ekipa u putovanju avionom doživi nesreću, avion padne visoko u Andama, gdje nema ni ljudi ni ikakvog znakova života.

Filmovi Filmovi nastali po istinitim pričama: Radnja ovih 12 nije plod nečije mašte, već se stvarno dogodilo

Samo 29 putnika od njih 45 je preživjelo, a preživjeli nisu imali pojma kakav im se pakao tek sprema. Ako su mislili da su najgore preživjeli, prevarili su se. S obzirom da su se srušili u prilično opako područje, prekriveno snijegom i ledom, preživljavanje je nešto oko čega će se jako morati potruditi.

Iako su putnici mislili da će imati zalihe hrane iz aviona dok ih netko ne spasi, nakon tjedan dana, zalihe su nestale, a pomoć nije dolazila. Nije bilo druge opcije i da bi preživjeli, morali su se okrenuti kanibalizmu. Ovo je s razlogom jedna od posebno uznemiravajućih priča o preživljavanju. Zbog teških uvjeta i ozljeda, dok su jedva nekako došli do pomoći, preživjelo je svega 16 putnika aviona. Film će te oduševiti i uplašiti, u to nema sumnje. Pogotovo ako ćeš cijelo vrijeme imati na umu da se radi o istinitom događaju. Nadamo se da nećeš uskoro putovati avionom!

Netflixovi filmovi Filmovi koji obaraju rekorde: Top 10 najgledanijih Netflixovih filmova svih vremena

Filmovi society of the snow po istinitom događaju film po istinitoj priči Netflix Hit film filmska preporuka što gledati

Još vijesti