Slika nije pronađena
Prvo mjesto nas je sve najviše iznenadilo jer ga nije ni osvojila osoba. Svake godine se povećava broj korisnika ove društvene mreže, a samim time i raste prosječan broj followera slavnih i poznatih nam osoba.

Ovaj popis prikazuje rangiranje najpopularnijih Instagram profila u prosincu 2018. godine prema broju followera. U top 10 smjestila su se tri muškarca i po jedan Portugalac i Brazilac. Neke brojke zasigurno će vas iznenaditi. U nastavku pogledajte popis od top 10 Insta zvijezda s najvećim brojem followera:

10. Neymar

  
Neymar je stvorio veliko ime za sebe na nogometnom terenu, ali jednako je poznat i izvan njega. Zato se može pohvaliti desetim mjestom s 108.1 milijuna followera na Instagramu. Njegov prelazak iz Barcelone u Pariz Saint-Germain je jedna od najkontroverznijih trgovina u nogometnoj povijesti. Unatoč tome, on se još ne boji podijeliti svoje vještine i ljubav prema igri s milijunima svojih strastvenih navijača.

9. Taylor Swift


Usprkos tome što je Taylor prilično privatna osoba kad je u pitanju dijeljenje stvari na Instagram profilu, ona se ne boji pokazati svoje nevjerojatne plesne vještine i mačke. Zahvaljujući njima prikupila je 114 milijuna followera na Instagramu i zauzela deveto mjesto na ovom popisu. U posljednje vrijeme Taylor dijeli fotografije sa svoje turneje pod nazivom Reputation tako da svi možemo biti u toku s aktualnim događanjima.

8. Beyoncé


Beyoncé ne objavljuje fotke baš često, a kad objavljuje to su fotke njezinih nastupa ili s nekog drugog snimanja. Očito to njezinu publiku najviše zanima jer zauzela je osmo mjesto s 121.6 milijuna followera na Instagramu.

7. Kylie Jenner


Kylie Jenner zauzela je sedmo mjesto s 122.2 milijuna followera na Instagramu. Od seta za savršene usne do slatkih fotografija sa Stormi, Kylie uvijek pokazuje nešto novo na svom Instagramu.

6.    Kim Kardashian


Kim Kardashian je na šestom mjestu sa svojih 123 milijuna followera. Kad ne objavljuje svoj najnoviji goli selfi, Kim pokazuje apsolutno sve ostalo u svojim Instagram objavama. Poznata je po tome što ima Instagram profil koji uvijek 'gori', bez obzira radi li se o njezinoj odjeći, o novoj fotografiji sa sestrama ili o prikazu najnovije kolekcije šminke.

5. Dwayne Johnson


Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, glumac i profesionalni hrvač, je na petom mjestu s 125.8 milijuna followera na Instagramu. The Rock često šalje pozitivne, motivacijske poruke svojim followerima, ali dijeli i snimke svojih treninga. Kombinacija te dvije stvari mu je sigurno donijelo zasluženu popularnost.

4. Ariana Grande


Ariana Grande smjestila se na četvrto mjesto s 140.1 milijuna followera na Instagramu u 2018. godini. Možemo samo zaključiti kako je promjena frizure bila odličan potez.

3. Selena Gomez


Pjevačica i glumica Selena Gomez je na trećem mjestu po broju followera na Instagramu. Ima ih čak 144.5 milijuna. Selena je žena i Amerikanka s najviše followera u 2018. godini. Možda joj je upravo povlačenje s interneta pomoglo u postizanju tog rekordnog broja.

2. Cristiano Ronaldo


Nogometaš Cristiano Ronaldo je na drugom mjestu s 149.1 milijuna followera. Ovaj Portugalac ima najveći broj followera od svih osoba na svijetu.

1. Instagram

via GIPHYNa prvom mjestu smjestio se sam Instagram kao društvena mreža s 271.5 milijuna followera. Moramo li reći išta više o popularnosti ove platforme? Brojke govore više od riječi.
Foto: Instagram/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

[PICTURE PERFECT] Savršeni božićni citati za opis fotke na Instagramu

Godina u slici – evo kako napraviti popularni kolaž od top devet slika na Instagramu u ovoj godini

Želiš snimiti najbolju Insta fotku? Mi znamo gdje – donosimo popis neodoljivih lokacija na Adventu

celebrity najviše followera instagram top 10 followeri zanimljivo zabava

Još vijesti