Slika nije pronađena

Kylie Jenner nedavno je izdala kolekciju proizvoda za čišćenje i njegu kože, a neki od proizvoda našli su se posebno na udaru kritika. Jesu li proizvodi stvarno toliko loši? Jeffree Star i njegov YouTube BFF Shane Dawson odlučili su provjeriti!

Oko novih Kylie Skin proizvoda izbila je mala drama jer mnogi su otkrivali da proizvodi nisu dobri za kožu, no bez obzira na to, kolekcija se čim je izašla, rasprodala brzinom munje.
YouTube prijatelji Jeffree Star i Shane Dawson sada su već dobro znani duo koji uvijek donosi zanimljive i lude suradnje, a ovo nitko nije očekivao – sada su odlučili recenzirati nove proizvode Kylie Jenner koji su dio Kylie Skin kolekcije. Kolekcija se sastoji od proizvoda za skidanje šminke, higijenu i njegu kože – vlažne maramice, tonik, pjena za pranje lica, krema za oko očiju, vodica za lice...


Dečki su obukli ogrtače i bacili se na čišćenje i njegu lica od 7 koraka kako bi isprobali što je više moguće proizvoda. Kylie je u okviru predstavljanja ove kolekcija snimila video u kojem i sama koristi većinu ovih proizvoda i gdje je tvrdila da bez njih više ne može zamisliti svoju rutinu.

Jeffree je odmah na početku priznao da nema ništa protiv Kylie i da će ova recenzija biti čisti posao.

Kako su dečki prolazili kroz proizvode tako su bili sve više i više razočarani, a neki su bili toliko loši da ih više nikada ne bi ni koristili za lice. Nisu se suzdržavali reći sve što misle, a video se pretvorio u žestoko kritiziranje proizvoda.

Foto: YouTube printscreen/ YouTube/ Instagram

M.T.

Pogledajte još:

Netko je Jeffreeju Staru ukrao 16,5 milijuna kuna vrijednu šminku - i FBI je uključen u potragu

Kraj najveće YouTube drame! James Charles se u novom videu obračunao s Tati i Jeffreejem Starom

Ne misli stati samo na ruževima - Kylie Jenner uskoro pokreće liniju za njegu kože?

recenzija Kylie Jenner jeffree star Kylie Skin shane dawson

Još vijesti