Slika nije pronađena

James Blunt je ovo napravio iz nekih drugih razloga, ne 'iz gušta'. Naguzio se i sa svoje stražnje strane postavio trenutno najpopularnijeg dečka u svijetu glazbe, Eda Sheerana. James pritom gleda ravno u kameru, a Ed dubokoumno proučava njegovu stražnjicu.


Ako se pitate što je htio postići s ovim photoshootingom, evo odgovora. Htio je izazvati pažnju javnosti i rasprodati koncert u Sydneyu 14. ožujka koji je naknadno stavio u svoj raspored.

I ovo nije prvi puta da je James Blunt očigledno 'očajan'. U svibnju 2017. godine isto je imao očajničke poteze kada je pokušavao prodati svoj novi album 'The Afterlove'. Tada je gostovao na ITV 2 i klip u kojem se sramoti postavio na Twitter.


Prije je već napisao da bi volio da ga zovu J Blo kako bi slijedio primjer glazbenih legendi poput Princa, J Lo i Diddyja. Lol.

A da humora ima napretek, dokazao je i svojim odgovorom obožavateljici koja ga ustvari uopće ne voli. Bianca je napisala: 'Nisam baš tvoj veliki fan, ali sam preslušala tvoj novi album i wow! Stvarno mi se sviđa pjesma 'Don't Give Me Those Eyes''. James joj je odgovorio u svojem stilu – 'Ni ti se meni ne sviđaš, ali mi je drago da ti se sviđa pjesma'.


No, s najnovijim postupkom je nadmašio samog sebe – ekipa se fkt zabrinula što rade Ed i James u klinču. Fotka je, naravno, u rekordnom roku postala jako viralna pa vjerujemo da će James ipak napuniti The Star Event Centre. 

Foto: Twitter

M.Z.


Provjeri još...

OMG Ed Sheeran uskoro odustaje od glazbe!?

Ono kad BFF snimaju spot - Taylor Swift i Ed Sheeran u novom spotu za pjesmu 'End Game'

Dečki iz 1D osvajaju sve što se osvojiti može - pogledajte listu dobitnika prestižnih glazbenih nagrada

seks poza James Blunt Ed Sheeran twitter

Još vijesti