Slika nije pronađena
Scenarij 1: Tvoja se bff pojavila u školi s novom frizurom pa ti je palo na pamet kako bi mogla i ti `nešto´ napraviti.
Scenarij 2: `Skrolaš´ Instagramom i čini ti se kako odjednom svi imaju nove frizure...osim tebe.
Scenarij 3: Nitko nema novu frizuru, ali tebi je vrijeme za šišanac jer ti kosa izgleda kao metla. Odlazak frizeru odgađaš jer nikako naći frizuru koja ti se sviđa.


Koji god od scenarija bio u pitanju, ako ti je ovih dana slučajno palo na pamet kako bi mogla skratiti koji centimetar, a još uvijek nisi sto posto sigurna što bi, škicni kakve su sve frizove `furale´slavne cure. Slobodno iskopiraj koji jer je većinom riječ o frizurama koje će stajati svima.


1. Lily Collins je prošle godine isfurala crvenu boju kose što joj je bila jedna od boljih odluka. Iako se nakon par mjeseci odlučila vratiti u svoje prirodnije nijanse, možemo reći kako joj je crveno stajalo genijalno.
2. Svi mi znamo da kada Arijana Grande odluči nosti jedan jedan tip frizure da je to - to. Tako je prošle godine odluka pala na skraćivanje šiški koje joj stoje super.
3. Sjećate li se kada je Taylor Swift bila toliko plava da je skoro bila bijela? I mi isto! Iako je to bila jedna od smjelijih kombinacija ove cure, nama je ipak draža njezina prirodnija plava.
4. Zoe Kravitz je jedna od holivudskih cura, čija popularnost raste svakim danom. Zaštitni znak ove cure su svakako dugi `dredovi´, koje je Zoe odlučila ofarbati u plavo. Zanimljivo, zanimljivo...
5. Da kosa Selene Gomez živi svoj život, nije nikakva tajna. Samo se sjetite svih onih reklama za šampone koje ova cura reklamira - ljubormoraaaaa. No ono s čim nas je Selena prošle godine iznenadila, su šiške i svjetlija boja kose. Vjerujemo kako bi ova zurka stajala puno cura.
6. Svi koji gledaju seriju Moderna obitelj, znaju tko je Ariel Winter. Curka crne kose, koja glumi štrebericu, izgleda sve samo ne kao geek s bojom `jagode´. Iako ova boja nije dugo trajala – nama je bila super!
7. Plava kosa Hailey Baldwin je #goals, no krajem godine Hailey se odlučila za prirodniju smeđu boju, a kasnije je na Instagramu profurala rozi look, koji su joj mnogi pohvalili. Nama se nekako ipak najviše sviđa kao plava.
8. Kiley Jenner toliko često mijenja boju i dužinu kose da to više ne možemo ni pohvatati, no boja koju smo zapamtili (jer nam je bila ludo dobra) je ona kada je par dana (čak!) bila svijetlo roza.
O kakvim frizurama vi razmišljate u zadnje vrijeme? Je l' vam se svidjela neka od frizura ovih cura?


Foto: Instagram

S.T.R.

Jesi li već čula za novu boju kose? Blorange je apsolutni hit

Ravna kosa je out: evo koja frizura iz 90-ih će ove godine biti hit

Kako kod frizera dobiti točno onakvu frizuru kakvu želimo

makeover kiley jenner celebrity šišanje Frizure

Još vijesti