Slika nije pronađena

Harry Styles vs. Kendall Jenner postavljali su jedno drugom pitanja na koja nije lako dati odgovor. Onaj koji nije htio odgovoriti, morao je pojesti (ili popiti) jednu od odvratnih stvari.

'Teška' su pitanja letjela na sve strane! Kendall Jenner i Harry Styles, koji su ako ste zaboravili, bili jedno vrijeme zajedno, našli su se u showu poznatog voditelja Jamesa Cordona. Gostovali su u jednom posebno zanimljivom dijelu njegova showa nazvanom 'Spill Your Guts or Fill Your Guts'. Ako nikada niste gledali 'Late Late Show with James Corden', dio showa u kojem su ovo dvoje sudjelovali se bazira na tome da natjecatelji jedan drugog ispituju škakljiva pitanja na koja im ne bi bilo drago odgovoriti. Mogu ili odgovoriti ili odbiti dati odgovor. U ovom drugom slučaju, tko odbije pitanje, morat će pojesti neku odvratnu hranu sa stola koji se nalazi ispred njih. Na stolu nema specijaliteta, već hrana kao primjerice desert od buba, veliki vodeni škorpion, žele od kravlje krvi i svinjskog jezika ili sperma od bakalara.


Pitanja su bila itekako škakljiva, tako je primjerice Harry pitao Kendall da izdvoji tko je iz obitelji Kardashian najgora mama, a iako se dvoumila, Kendall je priznala da je to Kourtney. SVE da izbjegne hranu sa stola. Harryju s druge strane nije bilo tako lako. Pitanja koja su mu dolazila uhvatila su ga nespremnog.


Prvo koje ga je iz takta izbacilo je bilo: 'Koja je pjesma na tvom zadnjem albumu o meni?', pitala je Kendall. Nismo saznali, jer Harry je odlučio da će radije pojesti bakalarevu spermu. A kada je došlo i pitanje da poreda od najboljeg do najgoreg pjevača svoje bivše kolege iz One Directiona, Harry je još jednom držao jezik za zubima. Video je već nekoliko dana u trendingu na YouTubeu, a u to kratko vrijeme ga je već pogledalo skoro 10 milijuna ljudi!

Foto: YouTube/ YouTube printscreen

M.T.

Pogledajte još:

KVIZ: Koja si sestra iz obitelji Kardashian – Jenner?

Nikad nećete pogoditi kakav je plan imala Kim Kardashian na Met Gali ako će morati na WC

[OMG] Harry Styles komentirao ponovno okupljanje One Directiona! Svi osim jednog člana su ZA

Harry Styles škakljiva pitanja Kendall Jenner James Cordon

Još vijesti