Slika nije pronađena

Glasine su krenule skoro paralelno, još davnih dana, ali sada su aktualizirane nakon što je Kendall snimila još jednu prestižnu naslovnicu (onu za Vogue), a Harry izdao novu pjesmu, 'Medicine'.

No, krenimo redom. Kendall je, osim naslovnice, Vogueu dala jedan od iskrenijih intervjua ikad. Rekla je: 'Priče da sam gay počele su zato što ja nisam kao moje sestre koje žive u stilu 'ovo smo ja i moj dečko'. Kako me nisu viđali s dečkima, naravno da se počelo pričati. No ja sam uvijek bila oprezna s dečkima te se skrivala'.

A uskoro se i razotkrila – 'Mislim da nemam gay ili biseksualnu crtu u svom tijelu, no tko zna?! Ja sam uvijek za nova iskustva, no iako nemam ništa protiv toga, nikada tako nešto nisam isprobala'. Eksplicitno je još jednom ponovila da nije gay i da nema što za skrivati, ali i da takvu informaciju ne bi ni skrivala.

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on


Potvrdila je da je u sretnoj vezi s košarkašem Blakeom Griffinom i da je 'lijepo imati nekoga tko te voli blizu sebe', ali da bi voljela biti majka s 28, 29 godina.

A post shared by Blake Griffin (@blakegriffin23) on


Okej, jedna vjerujemo joj.


S druge strane, Harry je ponovno aktivirao jezike koji, sada opravdano, sve glasnije govore da je Harry biseksualan. Naime, u novoj pjesmi 'Medicine' Harry pjeva 'The boys and the girls are here / I mess around with them / And I'm okay with it / I'm coming down / I figured out I kinda like it / And when I sleep I'm gonna dream of how you tasted'. U prijevodu to glasi ovako: 'Ovdje su dečki i cure / Družim se s njima / I okej mi je to / Spuštam se / Shvatio sam da mi se to sviđa / I kada zaspim, sanjat ću okus tebe'. I ono najbitnije – sam ju je napisao.


Podsjetimo, temu svoje seksualnosti Harry uvijek izbjegava. The Sunu je rekao 'Ne, nikad nisam osjećao potrebu da etiketiram sebe. Nikad ustvari nisam smatrao da je to nešto što bih trebao objašnjavati'. Natuknuo je i da mu je svejedno kojeg je spola ona posebna osoba u njegovom životu jer su mu bitne druge kvalitete.

via GIPHY

Naravno, njegovi fanovi su već proglasili 'Medicine' himnom biseksualaca.



Foto: Instagram/Profimedia/Giphy/Twitter

M.Z.


Provjeri još...

Pa što se to događa?! I Gigi i Zayn potvrdili kraj ljubavi u emotivnim objavama

Poznati razlozi prekida najpoznatijeg para – Selena Gomez i Justin Bieber su i službeno single!

Je li ovo najčudniji način privlačenja pozornosti ikad? Ed Sheeran i James Blunt uhvaćeni u seks pozi!

what Harry Styles Blake Griffin Kendall Jenner gay

Još vijesti