Slika nije pronađena

Kada vidimo celebove kako odlično nose neke trendove i sami imamo želju isprobati ih, a onda kada to i napravimo, požalimo. Gigi smo navikli uvijek viđati s njenom zlatnom kosom s kojom izgleda poput Disney princeze, ali sada je sve iznenadila s promjenom.

Neki celebovi vole promjene i navikli smo da nas svako toliko iznenade s nečim drugačijim, ali neki već godinama izgledaju isto. Jedna od tih koji pripadaju u drugu skupinu je i Gigi Hadid. Ovaj supermodel otkad znamo za njega izgleda jednako, fantastično, ali i jednako. Zato su svi ostali iznenađeni kada se sada odjednom pojavila s drugom bojom kose! Ne pramenovima ili balayageom, već cijelom promjenom. Gigi je postala narančasta!

Naravno da joj nova boja stoji odlično, zar ste očekivali nešto drugo? S obzirom da to nije baš tako mala promjena sve je zanimalo i kako to da se uopće odlučila za takvu boju kose, a Gigi nije ništa tajila. Na storyju je otkrila da je inspiracija bila Beth Harmon, glavni lik trenutno najveće hit serije 'The Queen's Gambit'.

Prije nego se i sama odlučiš na neku ovakvu promjenu, imaj na umu da ova boja kose neće stajati baš svima jer ipak je specifična, a i mnogima će biti problem dobiti ju iz prvog pokušaja.

Pogledajte još:

Gigi Hadid konačno otkrila kako je nazvala kćer – ime je neobično, ali ima važno značenje

Gigi Hadid objavila kako izgleda njezin stan - za neke je super, a za druge prava katastrofa! FOTO

Koje parfeme koriste tvoji omiljeni celebovi? Gigi Hadid, Camila Cabello i hrpa drugih – svi su tu

Kosa transformacija nova frizura Gigi Hadid

Još vijesti