Slika nije pronađena
O njima znamo skoro sve - čime se bave, gdje su rođeni, s kim su u vezi... Ali, postoji nešto što nismo znali o našim omiljenim celebrityjima, a to su njihova PRAVA IMENA.

Da, izgleda da je velik broj celebova odlučio tajno promijeniti ime (ali i prezime!). Pogledaj je li se među njima smjestila i tvoja omiljena zvijezda.

Blake Lively - Blake Ellender Brown
Tvoja omiljena 'Tračerica' zapravo je uzela majčino prezime, dok je svoje Brown odlučila maknuti. Isto tako, odlučila je da svoje srednje ime neće plasirati u javnost.Bruno Mars - Peter Gene Hernandez
Bruno Mars potpuno je izmislio svoje ime, a u stvarnosti se zove Peter Gene Hernandez. Moramo priznati da nam je Bruno Mars ipak puno lakše zapamtiti.Gigi Hadid - Jelena Noura Hadid
Gigi je njezina mama još odmalena zvala Gigi umjesto Jelena Noura koje je njezino pravo ime. Kasnije je nadimak jednostavno ostao.


Demi Lovato - Demetria Devonne Lovato
Demi je odlučila skratiti svoje prvo ime i pretvoriti ga u umjetničko koje joj je donijelo ogromnu svjetsku slavu. Drago nam je što je odlučila promijeniti, odnosno skratiti svoje ime jer Demetria Devonne stvarno nije lako izgovoriti.

View this post on Instagram

Frecklesss

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) onKaty Perry - Katheryn Elizabeth Hudson
Katy je svoje prezime promijenila u Perry zato jer je mislila da će prezime Hudson previše podsjećati na glumicu Kate Hudson koja je u ono vrijeme bila jedna od najpopularnijih glumica u Hollywoodu. Perry je inače djevojčko prezime njezine mame.


Olivia Wilde - Olivia Jane Cockburn
Ni Olivia nije mogla proći bez promjene identiteta, a ona je odlučila maknuti svoje drugo ime i promijeniti svoje prezime. Odakle je izvukla prezime Wilde nije poznato, ali definitivno zvuči bolje.


Emma Stone - Emily Jean Stone
Wauuu, moramo priznati da ovo dosad nismo znali. Emma je odlučila skratiti svoje ime i izbaciti srednje, ali je zato prezime (za razliku od većine celebova) ostavila.Foto: GettyImages/Instagram

D.Š.

Pročitaj još:

Jedni brane gledanje TV-a, drugi nezdravu hranu – oni su najstroži starci među celebovima

Jer se osveta servira hladna – popis celebova koji su u pjesmama obrukali bivše ljubavi

OMG Nisu dugo čekali - Ariana Grande i Pete Davidson imaju novog člana obitelji

celebrity showbiz Imena

Još vijesti