kylie i travis

Prva velika vijest je bila da je Kylie rodila, to je najvažnija celebrity vijest ponedjeljka! Ono što sada muči fanove je da nije otkrila ime i svi pogađaju i traže značenje koje bi moglo otkriti ovaj misterij.

Vijest da je Kylie Jenner rodila drugo dijete jučer je obišla svijet! Fanovi su čekali taj trenutak jer svaka Kyliena trudnoća bude obavijena velom tajne. Nikada ne želi odmah otkriti sve informacije, a to ljude ostavlja u nedoumicama i s upitnicima iznad glave. Jedino što smo znali je da je trudna, a iako nije otkrila spol djeteta, nema sumnje, svi su uvjereni da je u pitanju dječak. Neke su cure to već otkrile prije par mjeseci – i to po tome kakve nokte ima Kylie, i čini se da su bile u pravu. Plavo srčeko koje je stavila pokraj objave na Instagramu sve govori. Sljedeći upitnik koji ljudi imaju iznad glave – ime?

Kako se zove novi član Kardashian-Jenner klana? Ova je obitelj poznata po tome da daje imena djeci koja nisu baš tipična, tako su tu Stormi, North, True, Dream… a nova beba? Fanovi su uvjereni da je Kris otkrila tu tajnu. I da se beba zove Angel. I sve su to zaključili po komentarima ispod Kyliene objave.

komentari na Kylie Jenner objavi

Foto: Instagram @kyliejenner

Kris, glava obitelji komentirala je 'Angel Pie', također se s anđeoskom referencom ubacio i Ariel, vizažist koji već godinama šminka Kylie (i sigurno ima neke insajderske informacije), a komentar s temom anđela ostavila je i Kim – sve tri osobe bliske Kylie. Za neke dovoljno. Teorija da je ovo ime je trenutno najpopularnija teorija na internetu. I čak ime ne zvuči toliko ludo i neočekivano kao što bi očekivali od Kylie.

Pogledajte još:

Kylie Jenner slatkom fotkom objavila da je rodila – zna se napokon i spol nove Kardashian bebe!

Camila zavezala usta hejterima: Dobivala je uvrede da je debela, a sada objavila nove fotke u badiću

Najluđe stvari koje su celebovi napravili zbog ljubavi – ovakve geste nemoj očekivati od svog dečka

Kylie Jenner ime bebe Kardashiani drugo dijete

Još vijesti