Slika nije pronađena

Selena je spavala s pletenicom koju je napravila dok joj je glava bila okrenuta naglavačke jer je na internetu vidjela da će joj ostaviti lijepe valove u kosi.

Sad kad je kosa Selene Gomez opet super duga, nije gubila vrijeme s njom. Jeste li samo vidjeli onu nevjerojatnu dvobojnu pletenicu koju je nosila u svom novom glazbenom spotu 'Look at Her Now'? No, pletenice nisu uvijek krajnji rezultat, ponekad su samo sredstvo za postizanje prekrasnih valova u kosi, a upravo je to Selena pokušala učiniti i podijelila svoje iskustvo na svom Instagramu.
Tijekom vikenda Selena je počela snimati video čim se probudila. 'Morala sam staviti lijepi filter zato što izgledam koma', istaknula je Selena dok je snimala video s Instagramovim filterom 'Golden Hour', koji zagrijava, omekšava i dodaje virtualne trepavice. Međutim, filterom nije mogla sakriti ogromnu, neurednu, labavu pletenicu koja je labavo prebačena na jednu stranu i zavezana plavom gumicom. Dok ju je njezin djed snimao, ona je objasnila zašto joj je kosa u tom stanju.
'Ono što sam htjela reći je da sam vidjela ovo na internetu. Trebali biste glavu okrenuti naopačke i isplesti pletenicu naopačke, a rezultat bi trebao biti nevjerojatan', objasnila je Selena.
Nakon toga je otplela pletenicu, ali prije nego što je pokazala rezultate, već je napisala 'SMH' [Shaking my Head – koristi se kad je nešto očito, glupo ili ste razočarani] kako bi naznačila da nije impresionirana. Okrenula se prema kameri kako bi otkrila kako izgledaju njezini valovi, pitajući djeda: 'Kako to izgleda?'. Njegov odgovor: 'Nope'. U sljedećem kadru je rekla: 'Čovječe, djevojke lažu kad kažu napravi ovo sama, to je tako jednostavno, tako je lijepo'.
Iako zapravo uopće ne izgleda toliko loše, možemo shvatiti da je Selena bila razočarana ako je kao vodič koristila video YouTuberice Shonagh Scott. Njezin rezultat bio je primjetno više valovit. Ali ne znamo je li Selena prošla kroz sve korake kao i Shonagh. Ako i vi želite isprobati ovaj look, pogledajte video tutorial u nastavku...


Foto: YouTube Screenshot/ Instagram Screenshot/ YouTube/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još:

Otkrij kako su Justin i Hailey reagirali na Seleninu novu pjesmu – i što ona kaže o svemu tome?!

Selena Gomez novom pjesmom sve rasplakala! Posvećena je Justinu Bieberu – u to nema sumnje

Selena Gomez i bivši član 1D-a potaknuli glasine o dejtanju, a onda im fotku lajkao netko ttly neočekivan

Kosa foto valovi hack pletenica beauty Selena Gomez zabava

Još vijesti