Slika nije pronađena

Iako je u ovoj kategoriji konkurencija bila opaka, ovaj je youtuber sve pomeo pred sobom i pokupio titulu glavnog celebrity zavodnika i miljenika. Nitko nije vjerovao da se ovo stvarno dogodilo.

Časopis People svake godine bira najsexy muškarca na svijetu. Imaju sastavljen tim koji tijekom cijele godine istražuje i proučava, sve kako bi na kraju godine mogli jednoga odabrati kao najsexy. S toliko zgodnih celebova, sigurno nemaju jednostavan zadatak. Ove su godine tu titulu dali pjevaču Johnu Legendu, ali to je sada manje bitno. Ono što je ljude ostavilo u šoku je pobjednik u jednoj drugoj kategoriji. Postoji kategorija za koje zadnju riječ nema službeno sastavljeni tim, već se slušaju želje fanova. Radi se o kategoriji celeba u kojeg se zahvaljujući njegovom izgledu djevojke najviše zaljubljuju, tj. 'miljenik djevojaka'. Tu su bili nominirani Harry Styles, Shawn Mendes, Noah Centineo, David Dobrik i Jordan Fisher. Svatko je lud za nekim od ovih celebova, ali kladili bi se da će titulu pokupiti Shawn ili Harry, ali ne DAVID DOBRIK.


Ovakav rasplet je bio u potpunosti neočekivan. Toliko je bilo neočekivano da to sigurno ni David nije očekivao, ali se morao našaliti po svom običaju, objavio je fotku uz opis 'Više sreće sljedeće godine dečki'.


Ljudima nije jasno što se točno tu dogodilo i kako je njemu pošlo za rukom da osvoji ovu titulu. Dok su neki uvjereni da je redakcija časopisa People pod utjecajem nekih sredstava dok slaže ove liste, drugi se otvoreno zgražaju, a treći su totalno zbunjeni. Reakcije su zabavne, a ovo su samo neke od njih.Foto: Instagram printscreen/ Twitter/ Instagram/ Imdb

M.T.

Pogledajte još:

Selena je preboljela Justina? Poljubila se na pozornici s jednom pjevačicom – i stavila zajedničku tetovažu

Fanovi opet prozivaju Kylie Jenner na društvenim mrežama! Ona niže greške jednu za drugom

Liam Payne otkriva tko je bio najbolji pjevač One Directiona – slažeš li se s njim?

titula miljenik djevojaka iznenađenje david dobrik

Još vijesti